De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

2e prijs beste Tweewielerwinkel van het Jaar 2016

2e prijs voor Jan Brinkman …. De wereld aan fietsen! Bij verkiezing beste tweewielerwinkel van het Jaar 2016

Jan Brinkman … de wereld aan fietsen! heeft tijdens de verkiezing van ‘fietswinkel van het jaar 2016’ vol trots de 2e prijs in de wacht weten te slepen. Zij zijn nu de op een na beste fietswinkel van heel Nederland. ‘Hier zijn we als team uiteraard heel trots op. We zijn de afgelopen maanden heel druk geweest om de winkel een facelift te geven en alles te optimaliseren. Dit voelt als een dikke en mooie beloning. En een geweldig kroon op ons jubileum, omdat we in 2016 25 jaar bestaan.’

Volgens het juryrapport (verkort):
Volgens de jury valt bij binnenkomst gelijk de prettige sfeer en beleving op, en waarbij het brede assortiment gelijk opvalt. De winkel verkoopt geen fietsen maar fietsplezier. De passie van het gehele team van fietsplezier zit er voor 100% in.
Met name voor de e-bike en de vakantiefiets is Jan Brinkman een echte specialist, waarbij hij klanten trekt uit heel Flevoland, en voor de vakantiefietsen zelfs uit heel Nederland.
De werkplaats is net als de winkel professioneel te noemen, waarbij de klant de hoogste service en de kwaliteit krijgt.

Ook de persoonlijke aandacht voor de klant, en de duidelijke en uitgebreide kennis scoren zij zeer hoge punten mee. Voor de de dag van morgen ziet Jan Brinkman zich als een ontzorger voor iedere fietser en voor de verdere toekomst wil hij gespecialiseerde fietsreizen organiseren, en verhuurt als enige in Nederland vakantiefietsen op maat. Als team straalt het enthousiasme er van af, een team dat er voor gaat, en die goed op elkaar zijn ingespeeld, met ieder zijn eigen taken en specialisme.

Jan Brinkman: Het mee doen aan deze verkiezing heeft ons als winkel en als team echt naar een hoger niveau gebracht, en dat ruikt naar meer. We willen voor onze klanten het hoogst haalbare. We gaan voor het echte contact met de klant, en de klant moet ‘rijker’ de deur uitgaan dan bij binnenkomst. Daar halen wij onze voldoening uit. Online verkoop hebben we niet of nauwelijks maar daar ligt onze passie ook niet. We hebben via via begrepen dat er 190 inschrijvingen waren, we hebben er dus 188 achter ons gelaten !! En daar zijn we TROTS op.