De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
na 18,00 uur bent u ook van harte welkom, maak gerust een  afspraak.
Zaterdag 9 – 17 uur

Corona

Voor uw en onze gezondheid nemen wij het Coronavirus serieus…

Laten we zuinig zijn op elkaar – daarom voor de komende periode deze aangepaste werkwijze!

Fietsen kan en mag…sterker nog: fietsen is gezond. Zo blijft u in beweging in de buitenlucht en verbetert u uw conditie. Een goed werkend immuunsysteem houdt virussen zoals Covid-19 beter buiten de deur.

Natuurlijk nemen wij bij Jan Brinkman onze verantwoordelijkheid in het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. Daarom hebben we voor de komende periode de volgende werkwijze.

Onze winkel

Onze winkel blijft geopend. Alleen kunnen we slechts enkele klanten tegelijk binnen laten. Houd 1.5 meter afstand. En we vragen u een mondkapje te dragen. Heeft u belangstelling voor een nieuwe fiets, dan is het fijn als u vooraf even een afspraak maakt. Ons persoonlijk advies staat voorop (1-1 contact). Ook na 18 uur bent u op afspraak van harte welkom!

klik hier voor de testfietsen die voor u klaar staan.

Reparatie en onderhoud van uw fiets

De werkplaats is open voor reparatie en onderhoud van uw fiets. Als u uw fiets komt brengen en/of halen hoeft u in principe niet de werkplaats binnen te komen. Wanneer uw fiets klaar is ontvangt u van ons een sms-bericht met een betaallink. Wij vragen u hiervan gebruik te maken, zodat u niet bij ons naar binnen hoeft om af te rekenen. Zo houden we het veilig. Vindt u het fijn als wij uw fiets halen of brengen, bel ons dan gerust! Tel: 0321-317001. Laat even weten als u van een leenfiets gebruik wilt maken.

Onderdelen voor uw fiets

De verkoop van onderdelen gaan we tijdelijk anders organiseren.  Als u ons via info@janbrinkman.nl of tel  0321-317001 doorgeeft wat u nodig heeft, dan leveren wij dit thuis bij u af*.  Via Whatsapp kunt u ons ook bereiken. U kunt dan heel gemakkelijk een foto of filmpje mee sturen van het onderdeel of uw fiets. Ons Whatsapp-nummer is 06-16739117

Met deze maatregelen hopen wij zolang mogelijk voor u klaar te kunnen staan.

Wij wensen u een goede gezondheid!

Met vriendelijke fietsgroet,

Jan Brinkman

*Voor klanten in gemeente Dronten en Lelystad