De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Jan Brinkman, de wereld aan fietsen… werkt op afspraak!

Hoera, wij zijn open!

Wij zijn weer open voor u! De afgelopen periode  hebben wij u op afspraak geadviseerd. We kregen hierop veel positieve reacties: we hadden de tijd voor een goed advies én we konden coronaproof werken. Wilt u langskomen voor een proefrit en een goed advies over een nieuwe fiets? Dan raden wij u daarom aan om vooraf even een afspraak te maken. U kunt een afspraak maken door ons te bellen: 0321-317001 of via Whatsapp: 06-16739117. Mocht dit toch niet lukken, dan bent u natuurlijk wel van harte welkom. Voor fietskleding, accessoires of onderdelen kunt u gewoon meteen langskomen.

Webshop

Daarnaast zijn wij 24/7 geopend met onze webshop. Hier kunt u winkelen….. Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan even contact met ons op. We helpen u graag!

Reparaties en onderhoud

U kunt uw fiets naar de werkplaats brengen en buiten afgeven en ophalen. Daar staat ook een eventuele leenfiets voor u klaar. Wanneer uw fiets gereed is ontvangt u van ons een sms-bericht met een betaallink. Wij vragen u hiervan gebruik te maken, zodat u niet bij ons naar binnen hoeft om af te rekenen.

En ga lekker fietsen!
Fietsen kan en mag… sterker nog: fietsen is gezond. Zo blijft u in beweging in de buitenlucht en verbetert u uw conditie. Een goed werkend immuunsysteem houdt virussen zoals Covid-19 beter buiten de deur.

Voor iedereen een goede gezondheid!

Met vriendelijke fietsgroet,

Jan Brinkman