De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Diverse

FIETSGEREEDSCHAP

BBB

Bij Jan Brinkman kunt u terecht voor gereedschap van BBB, een voordelige keuze voor handig gereedschap voor onderweg. De tools zijn licht en duurzaam en verkrijgbaar in verschillende soorten en modellen.

Marwi

Het fietsgereedschap van het merk Marwi is degelijk en voordelig. De sleutels zijn er voor om de meeste problemen (groot of klein) op te kunnen lossen onderweg.

Topeak

Topeak staat voor kwaliteit. Het gereedschap is licht en gemaakt van gehard staal. U krijgt een levenslange garantie op de sleutels. Vraag de medewerkers van Jan Brinkman voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

 

FIETSPOMPEN

Fuxon

Net als bij de auto en motorfiets is een goede bandenspanning bij een fiets belangrijk voor goede prestaties. Door de lagere rolweerstand is het nou eenmaal makkelijker trappen. De fietspompen van Fuxon bieden kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Topeak

Topeak levert fietspompen in alle soorten en maten. Het zijn topproducten. Een voorbeeld is de Pocket Rocket Masterblaster fietspomp; klein van stuk maar groot qua prestaties. De pomp is geschikt voor alle ventielsoorten en de kop is gemakkelijk af te sluiten voor stof en vuil.

 

FIETSSLOTEN

Abus

U kunt bij Jan Brinkman terecht voor verschillende sloten van het merk Abus. De kettingsloten zijn gemaakt van hard staal en de Abus Plus cylinder biedt maximale bescherming. De ringsloten zijn goedgekeurd voor de fietsverzekering en de beugelsloten hebben een dubbele vergrendeling. Vraag de medewerkers van Jan Brinkman om advies.

Axa

De sloten van Axa (verkrijgbaar als ring-, kabel- en kettingslot) voldoen aan de kwaliteitseisen van de meeste verzekeraars. Het Defender ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. Ook zijn er speciale kettingsloten ontwikkeld voor het parkeren op diefstalgevoelige plaatsen.

 

ONDERHOUDSMIDDELEN

Cyclon

De verschillende producten van het merk Cyclon reinigen alle delen van de fiets: lak, carbon, chroom, kunststof, zadel, stuurlint, ketting, tandwielen en lagers. Met deze productlijn houdt u de gehele tweewieler als nieuw. De Cyclon smeermiddelen zijn er in diverse soorten, voor droog en nat weer en geschikt voor alle soorten kettingen. Cyclon een kwaliteitsproduct en geschikt voor zowel woon-werkfietsen als mtb- en racefietsen.

 

PEDALEN

Shimano

Klikpedalen zorgen in combinatie met de juiste schoenen voor de meeste veiligheid. Bovendien gebruikt u op een optimale manier uw kracht om vooruit te komen. Shimano biedt kwalitatief goede pedalen voor de wielrensport, mtb en recreatieve fietsers. Laat u informeren over de vele mogelijkheden.

Union/Marwi

De degelijke en slijtvaste pedalen van Union/Marwi zijn er is vele soorten. De pedalen zijn betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende materialen. De meesten zijn geschikt voor de stads- en toerfietser. De medewerkers van Jan Brinkman kunnen u verschillende opties laten zien.

 

SLIJTAGEDELEN

Magura

De Magura HS33 hydraulische velgremmen zijn oerdegelijk en populair onder toerfietsers en mountainikers. Bij Jan Brinkman kunt u terecht voor remblokjes van dit merk tot complete remsetten. Dehydraulische HS33 velgremmen van Magura hebben een hoge remkracht, goede doseerbaarheid en hoge mate van betrouwbaarheid.

 

Shimano

Negentig procent van alle sportieve fietsen zijn uitgerust met Shimano. De remblokjes geven weinig bijgeluiden, slijtage en fading. Het Japanse topmerk biedt de sportieve fietser een ruime keuze aan groepen; van Sora tot Dura Ace. Ook voor de ATB-er kent men bij Shimano verschillende kwaliteit niveaus; van SIS tot XTR. Vraag de medewerkers van Jan Brinkman om advies.

 

Sram

Met de lichtgewicht en duurzame toponderdelen van Sram komt het bouwen van de perfecte fiets ineens heel dichtbij. SRAM produceert derailleurs, verstellers, kettingen en cassettes. De slijtvaste en kwalitatief hoogstaande producten zijn verkrijgbaar bij Jan Brinkman.