De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Eigen kledinglijn

U kunt bij Jan Brinkman terecht voor eigentijdse teamkleding.

kleding-brinkman

Stuur je foto in

Mail je leukste actiefoto’s, gestoken in Jan Brinkman fietskleding, en ontvang een leuke attentie van Jan.

 

Wielershirt met korte mouw

Jan Brinkman wielershirt met korte mouwen (wit).

Wielershirt zonder mouw

Tijdens een warme zomerdag behoefte aan extra verkoeling op de fiets? Dan is dit mouwloze shirt van Jan Brinkman iets voor u. De kleding van jan Brinkman zit prettig en ademt goed.

Zomershirts

De fietsshirts van Jan Brinkman zijn voorzien van drie achterzakken en een driekwart rits. Om te voorkomen dat het goed ademende shirt opkruipt, is gebruik gemaakt van een siliconenstrip.

Gilets

De comfortabele gilets met windprotectie op het voorpand zijn zeer klein op te vouwen, zodat ze in de achterzak van een shirt passen. Ze zijn voorzien van een volledige rits en kruipen niet op door de elastische siliconenstrip.

Winterjacks

De prettig zittende winterjas heeft een rits en telt drie achterzakken, waarvan de middelste is voorzien van een rits. Ook de jas heeft een siliconenstrip aan de onderzijde, zodat de jas niet omhoog kruipt. U kunt ook bij Jan Brinkman terecht voor winterjassen met windprotectie op het voorpand.

Koersbroeken

De fietsbroeken van Jan Brinkman hebben een comfortabel siliconenzeem, zijn voorzien van een elastische siliconenstrip onderaan de pijp tegen opkruipen en heeft een fijne pasvorm. Transpiratie wordt afgevoerd van de huid.

Koersbroek 3/4

De kledinglijn van Jan Brinkman heeft ook een 3/4 koersbroek. Speciaal voor de dagen dat het nèt iets te fris is voor een korte broek en te warm is voor een lange fietsbroek. Uiteraard is ook deze fietsbroek voorzien van een comfortabel siliconenzeem.

Handschoenen

De handschoenen zijn aan de bovenkant van Coolmesh en zorgen door de gelpadding voor extra grip in de palmzijde. De duim is van badstof. De handschoenen zorgen voor bescherming bij een val en verminderen klachten bij dove en tintelende handen en vingers.

Winterbroeken

De sportieve winterbroek is ideaal voor het winter seizoen. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder zeem. De voorkant is voorzien van een rits, zodat toiletbezoek onderweg gemakkelijk gaat.

Helmen

De Giro Indicatior combineert een vloeiende, zelfverzekerde stijl en een goede ventilatie in een modern ontwerp dat bij elk type rijder past. Het is de perfecte mix voor rijden op de weg, op trails en alles wat daar tussen zit. De helm (mild hardbody) telt 20 luchtopeningen, heeft een afneembaar vizier, weegt 285 gram en is verkrijgbaar in de maten 54 tot en met 61.