De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
na 18,00 uur bent u ook van harte welkom, maak gerust een  afspraak.
Zaterdag 9 – 17 uur

Gebruikte fietsen

Naast het grote assortiment nieuwe fietsen, heeft Jan Brinkman ook gebruikte fietsen op voorraad. Uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen. Om er zeker van te zijn dat u een fiets koopt waar u de komende maanden onbezorgd mee rond kunt fietsen, geven wij zes maanden Bovag-garantie op fietsen met een aankoopbedrag van boven de € 250,00.

banner_2ehandsfietsen_Brinkman

Het verloop in gebruikte fietsen is bij ons hoog, vandaar dat wij actuele voorraad niet op de site hebben staan, de onderstaande foto’s zijn een indicatie van de mogelijke voorraad.

 

 

Marktplaats

Van de voorjaars- tot en met de herfstvakantie organiseert Jan Brinkman iedere tweede zaterdag van de maand een ‘marktplaats’ van gebruikte fietsen. Iedereen kan zijn fiets(en) brengen en te koop aan bieden. Uiteraard zijn er spelregels, namelijk;

bovaggarantie-janbrinkman

  • Als aanbieder: U bepaalt zelf de verkoopprijs, u laat een telefoonnummer achter waarop de eventuele koper contact met u op kan nemen. U brengt uw fiets voor 9.00 uur en haalt hem eventueel tussen 16.00 uur en 16.30 uur weer op.
  • De fietsen moeten in zodanige staat zijn dat de koper er een proefrondje op kan maken.
  • De koper koopt een fiets van een particulier (dus niet van Jan Brinkman). U betaalt de prijs die de verkoper vraagt. U kunt deze fiets alleen contant betalen. Indien u dit wenst, kunnen wij deze fiets voorzien van een onderhoudsbeurt.
  • Jan Brinkman is geen bemiddelaar tussen de verkoper en de koper en is zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor eventuele schade aan de fiets in wat voor vorm dan ook, voor zowel de verkoper als de koper. De fietsenzaak geeft alleen de mogelijkheid om de fiets te stallen op de ‘marktplaats’ bij de winkel.