De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
na 18,00 uur bent u ook van harte welkom, maak gerust een  afspraak.
Zaterdag 9 – 17 uur

MTB-fietsen

Cube

Cube behoeft geen introductie meer, toch? Dit Duitse merk is inmiddels niet meer weg te denken uit de race- en mountainbikewereld. Goede fietsen voor een scherpe prijs, dat is waar Cube bekend om staat. Ook in de hardtail rubriek is Cube goed vertegenwoordigd. Bekijk de verschillende modellen in de ruime showroom van Jan Brinkman.

Cube serie Aim  Analog  Attention  Acid

Snel en dynamisch. Mountainbiken in z’n meest pure vorm, dat is wat rijden op een hardtail is. Iedere actie geeft een reactie. Direct, ongefilterd en efficiënt. En of je nu een gemoedelijke toertochtrijder bent, een afgetraind wedstrijdbeest of een onbevreesde avonturier, voor ieder type rijder en elk soort terrein hebben we een passend model. Maar altijd geldt: een CUBE hardtail is licht, levendig en onderhoudsarm.

CUBE  Reaction serie Pro – Race – SL

Hou je vast! Cube heeft een gloednieuwe Reaction HPA Pro ontwikkeld. Baanbrekend en toonaangevend, met alles (én meer!) dat je verwacht van een moderne, prestatiegerichte hardtail. Met aan de achterkant een extra brede Boost steekas, voor een stijver wiel en dito achtertrein. En de mogelijkheid een verstelbare zadelpen te monteren, voor meer zekerheid en veiligheid in technische afdalingen. De specificatielijst puilt uit van de hoogwaardige onderdelen, van de makkelijk instelbare, luchtgeveerde RockShox voorvork tot de boterzacht schakelende 2×11 aandrijflijn van Shimano. Deze bike schreeuwt om uitdagende singletracks! Snelheid, dynamiek, controle en comfort, dat is waar de nieuwe Reaction voor staat!

 CUBE Stereo 120 Pro

De Stereo 120 Pro is niet voor niets een van de meest geliefde fullies. Beproefd veersysteem dat bewijst dat schokdemping en efficiëntie twee kanten van dezelfde medaille zijn. Eveneens beproefde geometrie, waarmee we aantonen dat wendbaarheid en stabiliteit makkelijk in één fiets kunnen samengaan. En daar bovenop een zorgvuldig geselecteerde verzameling onderdelen waarop je kunt vertrouwen. Zoals de uit voornamelijk XT onderdelen samengestelde aandrijflijn en de XT remmen. Die doen het altijd en overal. Dat geldt ook voor de nieuwe RockShox Judy, die nu al – nog maar kort na z’n herintroductie – de status van het origineel overtreft. Dus waar je je bike-kicks ook zoekt – op de Heuvelrug, in de Ardennen of in de Alpen – op de Stereo 120 Pro kun je altijd rekenen.

CUBE Stereo Hybrid 120 HPA Race

De CUBE Stereo Hybrid 120 HPA Race heeft een indrukwekkende lijst aan specificaties. In combinatie met de Bosch CX motor is dit één van de beste elektrische mountainbikes die momenteel verkrijgbaar is. De Shimano 11-Speed XT groep met de 11-46 cassette zorgt voor perfect schakelen met een groot verloop. De matchende hydraulische schijfremmen met 180mm schijven voor en achter garanderen perfecte remkracht.

 

“Wat moet ik?” horen we u denken. De ene fiets is de andere niet, en welke fiets heeft welke rijeigenschappen. We hebben u het wel heel gemakkelijk gemaakt, heel simpel, klik hier voor de aanvraag van een proefrit, en ervaar het gewoon. Uiteraard hebben we voor de beginners ook een helm klaar liggen.

Klier hier voor ons assortiment van Cube

Jan Brinkman sponsort MTB-route Roggebotzand

Lees meer over de route in dit artikel uit Sport- & Lifestylemagazine Regio Zwolle.

Meer over de route: