MTB-fietsen

Cube

Cube behoeft geen introductie meer, toch? Dit Duitse merk is inmiddels niet meer weg te denken uit de race- en mountainbikewereld. Goede fietsen voor een scherpe prijs, dat is waar Cube bekend om staat. Ook in de hardtail rubriek is Cube goed vertegenwoordigd. Bekijk de verschillende modellen in de ruime showroom van Jan Brinkman.

CUBE LTD Pro

De CUBE LTD Pro is een eersteklas aluminium frame.  De hoogwaardige eigenschappen bieden de ideale basis voor een prestatiegerichte, allround hardtail. De specificatielijst barst van de topkwaliteit componenten, zoals de 2×11 Shimano XT aandrijving, RockShox voorvork en hydraulische schijfremmen. Deze fiets staat voor een goede fit, behendigheid, snelheid en veel plezier.

CUBE Stereo 120 HPA Race

De laatste evolutie van deze uitzonderlijk veelzijdige fiets zet wederom nieuwe normen wat betreft trailprestaties. Voor 2017 hebben we ons populaire Size Split framematen systeem gehanteerd: maten 16, 18 en 20 zijn beschikbaar met 27.5″ wielen, maten 17, 19, 21 en 23 worden geleverd met 29″ wielen. Het innovatieve aluminiumframe met 4 draaipunten en Manitou veringcomponenten en Shimano 2×11 aandrijving biedt puur rijplezier.

CUBE Stereo Hybrid 120 HPA Race

De CUBE Stereo Hybrid 120 HPA Race heeft een indrukwekkende lijst aan specificaties. In combinatie met de Bosch CX motor is dit één van de beste elektrische mountainbikes die momenteel verkrijgbaar is. De Shimano 11-Speed XT groep met de 11-46 cassette zorgt voor perfect schakelen met een groot verloop. De matchende hydraulische schijfremmen met 180mm schijven voor en achter garanderen perfecte remkracht.

CUBE Nutrail

De CUBE Nutrail is gemaakt om off-road te rijden. Hij blijft gaan waar andere de handdoek al lang in de ring hebben gegooid. Onze Nutrail is niet zomaar een trendy Fatbike, maar biedt een  het is ook een ware CUBE fiets met veel details die de veelzijdigheid van de bolide vergroten tot meer dan een met bedwinger van met sneeuwbedekte wintertrails. De hoogwaardige en betrouwbare RockShox Bluto voorvork verzekert een optimale fatbike rijervaring, van de Sahara tot Alaska en alles daartussen – inclusief jouw lokale trails.

“Wat moet ik?” horen we u denken. De ene fiets is de andere niet, en welke fiets heeft welke rijeigenschappen. We hebben u het wel heel gemakkelijk gemaakt, heel simpel, klik hier voor de aanvraag van een proefrit, en ervaar het gewoon. Uiteraard hebben we voor de beginners ook een helm klaar liggen.

Klik hier voor ons assortiment 27.5 “MTB bike’s van Cube

Klier hier voor ons assortiment 29″ MTB bike’s van Cube

Klik hier voor ons assortiment 29″MTB Elektrisch van Cube

Klik hier voor ons assortiment Fat-Bikes van Cube