De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

MTB-fietsen

Cube 2023

Cube behoeft geen introductie meer, toch? Dit Duitse merk is inmiddels niet meer weg te denken uit de race- en mountainbikewereld. Goede fietsen voor een scherpe prijs, dat is waar Cube bekend om staat. Ook in de hardtail rubriek is Cube goed vertegenwoordigd. Bekijk de verschillende modellen in de ruime showroom van Jan Brinkman.

Cube serie Aim  Analog  Attention  Acid

Snel en dynamisch. Mountainbiken in z’n meest pure vorm, dat is wat rijden op een hardtail is. Iedere actie geeft een reactie. Direct, ongefilterd en efficiënt. En of je nu een gemoedelijke toertochtrijder bent, een afgetraind wedstrijdbeest of een onbevreesde avonturier, voor ieder type rijder en elk soort terrein hebben we een passend model. Maar altijd geldt: een CUBE hardtail is licht, levendig en onderhoudsarm.

zie hier ons assortiment Cube Aim Analog Attention en Acid

REACTION HPA

TOUR MEETS TRAIL

Snelheid is leuk. Maar niet zonder comfort en veelzijdigheid. De Reaction heeft z’n wortels in de cx-racerij, maar het is op de trails dat-ie helemaal tot zijn recht komt.

Is dat er goed uitziet ís vaak ook goed. Dat gaat zeker op voor de Reaction HPA, met z’n strakke belijning, glad afgewerkte lasnaden en liefdevolle detaillering. Van z’n interne kabeldoorvoer en z’n conische balhoofdbuis tot z’n trailwaardige geometrie, deze bike inspireert je om de offroad-wereld te ontdekken.

De fraaie en doordachte detaillering maakt van de Reaction een echte blikvanger. Check bijvoorbeeld de gladde lasnaden, de integratie van standaard- en schrijfrembevestiging en de eveneens geïntegreerde montagepunten voor ACID-achterspatborden en -bagagedragers. Het frame biedt bovendien volop bewegingsvrijheid én ruimte voor 2.25 inch banden. En dan is er nog ons befaamde SizeSplit-systeem; of je nu kort bent of lang, je vindt altijd een perfect passende maat. Uiteraard lopen de kabels netjes binnendoor, voor een verzorgd uiterlijk en minder onderhoud. Tot slot: mocht je een verstelbare zadelpen willen monteren: we hebben al een kabeldoorvoer in het frame aangebracht.

REACTION C:62

CHOOSE YOUR RIDE

Constructietechnieken uit de xc-racerij in een trail-waardig chassis; in het lichte Reaction C:62 frame gaan snelheid en robuustheid samen voor een inspirerende bikebeleving.

Hoogwaardig carbon heeft iets magisch en dat merk je al bij de eerste pedaalomwenteling van de Reaction C:62. Dankzij ons Advanced Twin Mold-procéde levert het gebruikte C:62-carbon een fijne combinatie op van een laag gewicht, een uitzonderlijke efficiëntie en een verrassend hoog comfort. Onze Agile Ride-geometrie biedt een evenwichtige mix van wendbaarheid en stabiliteit. Of je nu rijdt voor een podiumplaats of gewoon een lekker rondje door het bos wilt rollen, de Reaction C:62 stelt niet teleur

Dankzij de toepassing van ons hoogwaardige C:62® carbon is de Reaction C:62 stijf, licht én comfortabel. De slanke staande achtervork en de dunne, flexibele zadelpen halen de scherpe randjes effectief uit de ondergrond, zodat je langer fris blijft. Maar dat is niet het enige. Dat het geheel onder alle omstandigheden en in alle soorten terrein controleerbaar blijft, wordt gewaarborgd door onze beproefde Agile Ride-geometrie. Want snelheid en wendbaarheid zijn niks waard zonder stabiliteit en controle.

Zie hier ons assortiment Cube Reaction

STEREO ONE22 HPC

THE EXPLORER

Nieuwe ervaringen moet je niet uit de weg gaan, zeker niet met een Stereo ONE22. Met z’n intuïtieve besturing, schokdempende onderstel en capabele geometrie voelt deze aluminium allrounder zich overal thuis, van Appelscha tot Alpen. Er is dus niets dat je ervan weerhoudt om eropuit te trekken en te zien waarheen de trail je brengt.

Het leven is gewoon leuker met zo nu en dan een gezonde dosis avontuur. De Stereo ONE22 HPC gaat graag met je mee, waarheen de trail je ook voert. Op z’n comfortabele maar efficiënte onderstel kun je altijd rekenen, net als op de capabele geometrie en de fijne zitpositie. Met als toegevoegde waarde een lichtgewicht frame van high performance carbon (HPC). De Stereo ONE22 HPC is overal klaar voor. Jij ook?

Als het gaat om comfort, controle en rijbeleving legt de Stereo ONE22 de lat flink hoog. De Stereo ONE22 HPC doet daar nog een schepje bovenop, met dank aan het lichte en stijve carbon voorframe. Het onderstel, met korte rocker-link, afgedichte draaipunten en een efficiënte kinematiek, biedt karenvrachten grip en comfort. En onze Agile Trail-geometrie verbetert de rijeigenschappen eens te meer, met een uitgebalanceerde mix van controle en levendigheid.

AMS ONE11 C:68X
TM 29

RAISE YOUR GAME

Extreem licht of juist zeer capabel? Bij de AMS ONE11 C:68X 29 hoef je niet meer te kiezen; deze trail- en marathonbike is het namelijk allebei. Z’n frame heeft een kaal gewicht van net iets meer dan 1.600 gram en levert 110 mm efficiënte veerweg aan de achterkant en 120 vooraan. De achtertrein is wat langer dan die van de AMS ZER099 C:68X, waardoor de bike niet alleen nog zekerder afdaalt, maar ook banden tot 2.4 inch probleemloos passen. De geometrie biedt een uitgebalanceerde mix van dynamiek, snelheid en controle. En dankzij de speciale lagercups laat de balhoofdbuishoek zich aan het parkoers of je rijstijl aanpassen.

Als het gaat om comfort, controle en rijbeleving legt de Stereo ONE22 de lat flink hoog. De Stereo ONE22 HPC doet daar nog een schepje bovenop, met dank aan het lichte en stijve carbon voorframe. Het onderstel, met korte rocker-link, afgedichte draaipunten en een efficiënte kinematiek, biedt karenvrachten grip en comfort. En onze Agile Trail-geometrie verbetert de rijeigenschappen eens te meer, met een uitgebalanceerde mix van controle en levendigheid.

“Wat moet ik?” horen we u denken. De ene fiets is de andere niet, en welke fiets heeft welke rijeigenschappen. We hebben u het wel heel gemakkelijk gemaakt, heel simpel, kom langs voor een proefrit, en ervaar het gewoon. Uiteraard hebben we de helm klaar liggen….

Klier hier voor ons assortiment van Cube

Jan Brinkman sponsort MTB-route Roggebotzand

en inderdaad een gave update, en wat voor een …..

Zie ook de FB pagina van MTB Route Dronten