De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

MTB-fietsen

Cube

Cube behoeft geen introductie meer, toch? Dit Duitse merk is inmiddels niet meer weg te denken uit de race- en mountainbikewereld. Goede fietsen voor een scherpe prijs, dat is waar Cube bekend om staat. Ook in de hardtail rubriek is Cube goed vertegenwoordigd. Bekijk de verschillende modellen in de ruime showroom van Jan Brinkman.

Cube serie Aim  Analog  Attention  Acid

Snel en dynamisch. Mountainbiken in z’n meest pure vorm, dat is wat rijden op een hardtail is. Iedere actie geeft een reactie. Direct, ongefilterd en efficiënt. En of je nu een gemoedelijke toertochtrijder bent, een afgetraind wedstrijdbeest of een onbevreesde avonturier, voor ieder type rijder en elk soort terrein hebben we een passend model. Maar altijd geldt: een CUBE hardtail is licht, levendig en onderhoudsarm.

zie hier ons assortiment Cube Aim Analog Attention en Acid

 CUBE Reaction Pro

De Reaction Pro, met z’n lichte, prestatiegerichte aluminium frame, heeft alles in huis dat je van een bike op dit prijspunt verwacht. En meer. Véél meer. Ook dit jaar puilt de specificatielijst uit van de hoogwaardige onderdelen, van een makkelijk instelbare, luchtgeveerde RockShox Judy Silver-voorvork met blokkeerfunctie op het stuur tot de boterzacht schakelende 1×12 Shimano XT-transmissie en de eveneens Japanse XT-schijfremmen voor goed doseerbare, weersbestendige stopkracht. Dit is puur waar voor je geld.

Zie hier ons assortiment Cube Reaction

CUBE Reaction C:62 Pro

CHOOSE YOUR RIDE

Hoogwaardig carbon heeft iets magisch en dat merk je al bij de eerste pedaalomwenteling van de Reaction C:62. Dankzij ons Advanced Twin Mold-procéde levert het gebruikte C:62-carbon een fijne combinatie op van een laag gewicht, een uitzonderlijke efficiëntie en een verrassend hoog comfort. Onze Agile Ride-geometrie biedt een evenwichtige mix van wendbaarheid en stabiliteit. Of je nu rijdt voor een podiumplaats of gewoon een lekker rondje door het bos wilt rollen, de Reaction C:62 stelt niet teleur.

                           

 

CUBE Stereo  

Met hoogwaardige, mechanisch vormgegeven triple-butted framebuizen hebben we een frame gecreëerd, dat geen gram teveel weegt en toch tot de top behoort als het gaat om sterkte en stijfheid. Maar al was het frame lichter dan lucht, als de rijeigenschappen niet op orde zijn heb je er niks aan. Dankzij onze vermaarde Agile Trail-geometrie en ons efficiënte veersysteem, met 120 mm veerweg achteraan en 130 mm aan de voorkant, is ook dat aspect geoptimaliseerd. Goed controleerbaar in lastige afdalingen, maar tegelijkertijd snel en efficiënt in beklimmingen. En met een speels en wendbaar karakter.

 

 

“Wat moet ik?” horen we u denken. De ene fiets is de andere niet, en welke fiets heeft welke rijeigenschappen. We hebben u het wel heel gemakkelijk gemaakt, heel simpel, kom langs voor een proefrit, en ervaar het gewoon. Uiteraard hebben we voor de beginners ook een helm klaar liggen.

Klier hier voor ons assortiment van Cube

Jan Brinkman sponsort MTB-route Roggebotzand

en inderdaad een gave update, en wat voor een …..

Zie ook de FB pagina van MTB Route Dronten