De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag
9 – 18 uur
Vrijdagavond koopavond (mrt t/m sept)
18 – 21 uur
Goede vrijdag geen koopavond
Zaterdag
9 – 17 uur

Elektrische fietsen

Vraag hier vrijblijvend een proefrit aan 

 

U wilt een e-bike die bij uw wensen en leefstijl past. In alle gevallen wilt u zorgeloos rijplezier. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor type fiets, de wijze van elektrische ondersteuning (voorwiel- of middenmotor) en de levensduur van de accu. Want het maakt nogal verschil of u uw fiets wilt gaan gebruiken voor woon-werkverkeer, voor het maken van een heerlijke fietstocht, of een combinatie van beide.

Jan Brinkman, het grootste e-bike testcentre van Flevoland

Jan Brinkman heeft maar liefst 40 verschillende elektrische fietsen in het assortiment. Wij gaan alleen voor kwaliteit en hebben de beste A-merken voor u geselecteerd.

Een fiets kan op internet er nog zo goed uitzien, maar veel belangrijker is dat de fiets goed bij u past. Met onze kennis geven wij u graag een maatwerkadvies over alles wat aan de e-bike belangrijk is. Onze adviseurs kunnen u informeren over de verschillen van de diverse merken en modellen en kunnen samen met u de voor- en nadelen bespreken. Zo kunt u bepalen welke elektrische fiets het beste bij uw wensen en budget past. Pas dan kunt u een weloverwogen keuze maken. En nog belangrijker is dat u verschillende soorten fietsen bij ons uitprobeert. Goede schoenen moet je eerst voelen, en zo is het ook met een fiets. Kom bij ons langs of vraag nu al een stevige proefrit aan op een van onze testfietsen. Wilt u een proefrit van een uur maken of juist een paar dagen achter elkaar? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden bij ons testcentre.

Een greep uit ons assortiment

  • Flyer

Upstreet5 Serie

De sportieve alleskunner!

De modernste technologie, comfort en een trendy uitstraling komen samen in dit splinternieuwe model van Flyer. Zowel voor de dagelijkse ritten als langere tourritten is deze e-bike inzetbaar. De high-speed varianten van deze modellijn maken zich met name geliefd bij de woon-werk fietsers die zich razendsnel door het verkeer willen begeven. Ondanks zijn snelle en sportieve uiterlijk heeft de Upstreet een rechte comfortabele zitpositie. Vele modellen van de Upstreet kunnen worden uitgerust met Flyer Intelligent Technology (FIT) waardoor een legio aan extra mogelijkheden beschikbaar worden gesteld.

Gotour6 Serie

De veelzijdige tour e-bike uit de buitencategorie

Deze allround inzetbare Gotour6 blinkt uit door zijn dynamische design. Door de geïntegreerde Powertube-accu en de sportieve kleurdesigns is deze e-bike een absolute blikvanger. Dit wordt nog eens onderstreept door het buitengewone framedesign. De veelzijdige beschikbaarheid van modellen, afmontages, frametypen en -maten maakt van de Gotour6 een e-bike uit de buitencategorie!

Gotour5 Serie

De e-bike voor optimale stabiliteit en rijgenot

De Flyer Gotour5 is de e-bike die optimale betrouwbaarheid een nieuwe betekenis geeft. Tijdens de ontwikkeling van deze veelzijdige toerfiets heeft de nadruk gelegen op een grote actieradius, optimale comfort en stabiliteit. Daarnaast beschikt de Gotour5 over vele praktische functies en hoogwaardige componenten. Ten opzichte van zijn voorganger is de aandrijving dit seizoen nóg krachtiger geworden.

T-Serie

Voor maximaal rijplezier op langere ritten

De T-Serie is de allround toerfiets in het Flyer assortiment. Kenmerkend aan de T-Serie zijn de slanke 28-inch wielen met anti-lek banden. De framegeometrie van de T-Serie zorgt ervoor dat de fiets geschikt is voor lange en relaxte fietstochten. De T-Serie combineert een groot afstandsbereik met veilig en stabiel rijplezier.

Klik hier voor ons assortiment Flyer

  • Gazelle

Gazelle, voor elk wat wils. Het mooie van een Gazelle elektrische fiets is dat u niet ziet dat het een elektrische fiets is. De accu is namelijk subtiel onder de bagagedrager geplaatst. U heeft de keuze uit 6 type elektrische systemen: Shimano Steps, de 4 verschillende Bosch motoren en de Panasonic voorwielmotor. In ons testcentre kunnen wij u informeren over de verschillen en kunt u deze uitproberen.

Klik hier voor ons assortiment Gazelle

  • Trek

Er zijn allerlei redenen om voor een Trek e-bike te kiezen. Zowel op verharde als onverharde wegen zijn ze ideaal voor wie iets langer wil klimmen, iets meer avontuur zoekt of er gewoon iets sneller wil zijn. Deze fietsen zijn lichter van gewicht en bieden veel comfort en hebben stoer uiterlijk. Deze e-bikes bieden de optie om even te trainen, met een vriend te fietsen die harder kan, een zware lading meenemen of gewoon wat rondrijden. Zelfs als je elke dag een ander soort rit maakt, kun je met deze elektrische fiets altijd meer doen en beleven.

Klik hier voor ons assortiment Trek

  • Cube

De sportieve e-bikes van Cube hebben hoogwaardige onderdelen voor zowel dagelijks en sportief gebruik. De krachtige en geruisloze Bosch Active Plus motor staat u bij wanneer u het nodig hebt, tijdens tegenwind of een lichte helling. De geveerde voorvork, Shimano afmontage en krachtige Magura HS11 hydraulische velgremmen zorgen voor een comfortabele rit, soepel schakelen en veel remvermogen. Alle Cube e-bikes zijn voorzien van kwaliteitsonderdelen met een relatief laag gewicht.

Klik hier voor ons assortiment Cube

  • Katarga

De Katarga C7 F is een mooie kwalitatieve elektrische fiets met een ongelooflijke prijs/kwaliteitverhouding. Deze e-bike is gericht op lekker comfortabel genieten van elektrisch fietsen. Deze Katarga C7 is afgemonteerd met de hoogwaardige Bosch Active Line middenmotor. De trapkrachtsensoren zorgen voor een natuurlijk gevoel van ondersteuning en genoeg kracht. Hierdoor rijdt u lekker ontspannen, zelfs met harde tegenwind.  Om de rit nog fijner te maken zit er een geveerde voorvork op en een instelbare stuurpen. En de hydraulische Magura remmen staan bekend om hun krachtige prestaties. Hiermee kunt u een noodstop maken, mocht dat nodig zijn.

Klik hier voor ons assortiment Katarga

Bekijk onderstaande video’s en vul voordat u naar Jan Brinkman gaat eerst deze vragenlijst in. Zo stapt u optimaal voorbereid ons testcentre binnen en kunnen we samen de juiste keuze voor uw nieuwe e-bike maken.