Kinderfietsen

Jan Brinkman heeft een ruime collectie betrouwbare, mooi vormgegeven kinderfietsen in verschillende prijsklassen. Van loopfiets tot stoere jongensfiets of trendy meisjesfiets. Uiteraard staat veiligheid hoog in het vaandel.

banner_kinderfietsen_Brinkman_v1

Cube

cube_kinderfietsen_brinkmanDe mountainbikes voor kinderen van Cube bieden dezelfde kwaliteit als de ‘volwassen’ fietsen. De afwerking is perfect en de verschillende modellen zijn leverbaar in vele kleuren. De medewerkers van Jan Brinkman kunnen er u van alles over vertellen.

Pegasus

pegasus_kinderfietsen_brinkmanDe jongensfietsen van Pegasus zijn stoer. De fietsen voor meisjes zijn met hun roze kleur trendy. De kleinste fietsen hebben een terugtraprem. De grotere fietsen zijn vaak standaard voorzien van drie versnellingen met een terugtraprem en twee handremmen.

Flyke

De fietsen van Flyke zijn ijzersterk en relatief goedkoop. De stoere jongens fietsen zijn vaak uitgevoerd met drie versnellingen, de wat luxere fietsen hebben een naafdynamo en een verende voorvork. Veiligheid staat voor op.

Batavus

De Snake en de Star zijn  al jaren de voorbeelden van de kwalitatief goede modellen van Batavus bij Jan Brinkman. Met een kinderfiets van Batavus bent u verzekerd van optimale veiligheid. Alle fietsen zijn voorzien van een handrem in combinatie met een terugtraprem.

Klik hier om te kijken welke fietsen wij op voorraad hebben.