De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag
9 – 18 uur
Vrijdagavond koopavond (mrt t/m sept)
18 – 21 uur
Goede vrijdag geen koopavond
Zaterdag
9 – 17 uur

Kinderfietsen

Heeft jouw vrolijke kleuter of mooie prins(es) weer een groeispurt gehad en is hij of zij toe aan een nieuwe kinderfiets? Jan Brinkman heeft een ruime collectie betrouwbare, mooi vormgegeven, kinderfietsen in verschillende prijsklassen. Van loopfiets tot stoere jongensfiets of trendy meisjesfiets. Uiteraard staat veiligheid hoog in het vaandel.

banner_kinderfietsen_Brinkman_v1

  • Cubecube_kinderfietsen_brinkman

De mountainbikes voor kinderen van Cube bieden dezelfde kwaliteit als de ‘volwassen’ fietsen. De afwerking is perfect en de verschillende modellen zijn leverbaar in vele kleuren.

  • Pegasus

De fietsen van Pegasus voor meisjes zijn met hun roze kleur trendy. De jongensfietsen van Pegasus zijn stoer. De kleinste fietsen hebben pegasus_kinderfietsen_brinkmaneen terugtraprem. De grotere fietsen zijn vaak standaard voorzien van drie versnellingen met een terugtraprem en twee handremmen.

  • Flyke

De fietsen van Flyke zijn ijzersterk en relatief goedkoop. De stoere jongensfietsen zijn vaak uitgevoerd met drie versnellingen, een naafdynamo en een verende voorvork. Veiligheid staat voorop.

  • Alpina

Stoere ridders en mooie prinsessen: elk kind vindt de fiets van zijn dromen in de collectie van Alpina. Als grootste kinderfietsmerk van Nederland biedt Alpina volop keuze in de mooiste fietsen voor kids in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

  • Puky

De kinderfiets van Puky is qua vorm uniek en staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit. Van oudsher staat Puky voor unieke veiligheid. Made in Germany, een A-merk onder de kinderfietsen.

Wat is de juiste maat fiets?

Heel eenvoudig. Kom langs met uw kind in de winkel en wij adviseren u graag. De juiste fiets is afhankelijk van de beenlengte, maar heeft ook te maken met durf van uw kind. En natuurlijk is het uitproberen van de fiets essentieel.