De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Racefietsen

De ervaren en gedreven medewerkers van Jan Brinkman kunnen u alles vertellen over racefietsen. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, is het belangrijkste om te kijken welke fiets het best bij u past.

banner_race_Brinkman_v2

Cube

Als je de lokroep van de weg niet langer kunt negeren, dan ben je klaar voor een racefiets van CUBE.

Wát je ambities ook zijn – gewoon lekker toeren, pittig trainen met je fietsmaatjes of kopwerk doen in het peloton – wij hebben er een passende racefiets voor.

Deze Attain GTC SL is efficiënt en ronduit bloedsnel, maar – als een rasechte Gran Turismo – zónder z’n berijder te kwellen met een knalhard onderstel. De componentenkeuze is sluit daar perfect bij aan, met een supersoepele Shimano Ultegra aandrijflijn en weersbestendige 105 schijfremmen. De lichte maar sterke Racing wielset van Fulcrum en de Newmen cockpit vormen hierop een fraaie en functionele aanvulling. De Attain GTC SL laat zich niet afschrikken door lange dagen in het zadel. Jij toch ook niet?

Klik hier voor ons assortiment Cube racefietsen.

en trotse sponsor van Cycling Dronten het initiatief voor de racefietser in de gemeente Dronten die op de donderdagavond met anderen 2 uur wil fietsen en af en toe een gezellige weekeind rit wil meepakken. Geen lidmaatschap nodig en alles zonder verplichtingen. Ga je mee??