De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
na 18,00 uur bent u ook van harte welkom, maak gerust een  afspraak.
Zaterdag 9 – 17 uur

Recreatieve fietsen

Maakt u regelmatig een lange fietstocht en vindt u comfort tijdens de rit belangrijk? Dan is een toerfiets iets voor u. De derailleurs zorgen voor een groot bereik om comfortabel te kunnen trappen. In tegenstelling tot sportieve fietsen en mountainbikes zit u rechter op.

banner_recreatieve_Brinkman_v1

 

Gazelle

Een hybride van Gazelle is méér dan een vervoermiddel. Het is de ultieme combinatie van comfort, lichtgewicht en sportieve prestaties. De fiets is goed aan te passen aan uw zithouding en ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Bekijk de verschillende modellen bij Jan Brinkman.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.

Trek

Trek recreatiefietsen zijn gebouwd voor de essentie van het fietsen: gewoon voor je plezier op de fiets springen en ergens naartoe rijden. De ontspannen, stabiele zitpositie houdt het leven simpel. De chique zadels en het grote aantal versnellingen stimuleren je om nog iets langer door te rijden. Stap op, rij weg en geniet van elke minuut die je fietst.

Santos

De verschillende toerfietsen van Santos, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in sterke en onderhoudsvrije fietsen, zijn geheel naar eigen wens op te bouwen. Mocht u willen weten wat voor u de juiste keus is, Jan Brinkman helpt u graag op weg. De modellen kunnen onder andere worden voorzien van hydraulische Magura remmen. De fietsen zijn verkrijgbaar in 24 kleuren.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.