De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Recreatieve fietsen

Maakt u regelmatig een lange fietstocht en vindt u comfort tijdens de rit belangrijk? Dan is een toerfiets iets voor u. De derailleurs zorgen voor een groot bereik om comfortabel te kunnen trappen. In vergelijking met sportieve fietsen en mountainbikes zit u meer rechtop.

banner_recreatieve_Brinkman_v1

 

Gazelle

Een hybride van Gazelle is méér dan een vervoermiddel. Het is de ultieme combinatie van comfort, lichtgewicht en sportieve prestaties. De fiets is goed aan te passen aan uw zithouding en ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Bekijk de verschillende modellen bij Jan Brinkman.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.

Cube

De comfortabele Cube Touring heeft alles dat u nodig heeft voor het maken van mooie ritten of dagelijks gebruik. Een hoogwaardig aluminium frame en een verende voorvork die ook is vast te zetten. Een derailleursysteem van Shimano. De fiets is verkrijgbaar in modellen compleet met spatborden, verlichting en een drager. Maar hij is ook uitgevoerd zonder deze accessoires. Bekijk ze met eigen ogen bij Jan Brinkman.

Bekijk hier het Cube Touring assortiment van Jan Brinkman

 

 

Santos

De verschillende toerfietsen van Santos, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in sterke en onderhoudsvrije fietsen, zijn geheel naar eigen wens op te bouwen. Mocht u willen weten wat voor u de juiste keuze is, Jan Brinkman helpt u graag op weg. De modellen kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van hydraulische Magura remmen. De fietsen zijn verkrijgbaar in 24 kleuren.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.