Recreatieve fietsen

Maakt u regelmatig een lange fietstocht en vindt u comfort tijdens de rit belangrijk? Dan is een toerfiets iets voor u. De derailleurs zorgen voor een groot bereik om comfortabel te kunnen trappen. In tegenstelling tot sportieve fietsen en mountainbikes zit u rechter op.

banner_recreatieve_Brinkman_v1

Batavus

batavus_comanche_recreatievefiets_brinkmanDe Nederlandse fietsenfabrikant Batavus maakt slank vormgegeven hybride fietsen, zoals de Comanche. De fiets weegt 16 kilo, is gemaakt van aluminium en is van alle gemakken voorzien. Het is gemakkelijk om er snelheid mee te maken. Kom gerust een proefrit maken.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.

Gazelle

gazelle_recreatievefiets_brinkmanEen hybride van Gazelle is méér dan een vervoermiddel. Het is de ultieme combinatie van comfort, lichtgewicht en sportieve prestaties. De fiets is goed aan te passen aan uw zithouding en ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk. Bekijk de verschillende modellen bij Jan Brinkman.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.

Santos

santos_trekkinglite_recreatievefiets_brinkmanDe verschillende toerfietsen van Santos, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in sterke en onderhoudsvrije fietsen, zijn geheel naar eigen wens op te bouwen. Mocht u willen weten wat voor u de juiste keus is, Jan Brinkman helpt u graag op weg. De modellen kunnen onder andere worden voorzien van hydraulische Magura remmen. De fietsen zijn verkrijgbaar in 24 kleuren.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.