De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Sportieve fietsen

Tussen de comfortabele toerfiets en de uitdagende mountainbike zit de sportieve fiets. U fietst met een sportievere houding en wordt uitgedaagd in een hoger tempo te fietsen.

banner_sportieve_Brinkman_v1

Cube

De Cube Kathmandu is een sportieve hybride fiets voor avontuurlijke toertochtjes of dagelijkse ritjes naar uw werk! Deze fiets heeft een aluminium frame dat stijf en stabiel is.  De kabels van de fiets zijn mooi weggewerkt binnenin het frame waardoor deze fiets een sportieve uitstraling heeft. De Kathmandu is beschikbaar in een heren- en in een damesmodel. Opvallend aan beide frames is de geïntegreerde achterdrager. Deze vormt een stevig geheel met het frame, waardoor de Cube Kathmandu erg veel stabiliteit met zich meebrengt. De Efficient Comfort Geometry van Cube zorgt ervoor dat u geen last krijgt van uw rug tijdens langere ritten, omdat u een comfortabele houding heeft op de fiets. Naast het geavanceerde frame biedt de Kathmandu ook een geavanceerde afwerking. Componenten als de Shimano XT schakelset, Shimano XT hydraulische schijfremmen en de Busch & Muller verlichting zijn slechts enkele voorbeelden van de fantastische eigenschappen van deze fiets.

Bekijk hier het assortiment van Jan Brinkman

Sensa

Light, lighter, lightest. Met een lichte Sensafiets bent u altijd goed voorbereid op een sportieve uitdaging. Deze comfortabele en in Nederland gebouwde fiets rijdt strak en is vanwege zijn lage gewicht een ideale fiets voor achterop de auto, caravan of camper. Sensa staat bekend om veel kwaliteit voor een redelijke prijs. We hebben diverse zeer complete toerfietsen van het merk Sensa.

Bekijk ons assortiment Sensa