De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
na 18,00 uur bent u ook van harte welkom, maak gerust een  afspraak.
Zaterdag 9 – 17 uur

Sportieve fietsen

Tussen de comfortabele toerfiets en de uitdagende mountainbike zit de sportieve fiets. Door op deze fietsen te rijden wordt meersnelheid gevraagd. U fietst met een sportievere houding in een hoger tempo. Soms worden ze ook wel fitnessbikes genoemd.

banner_sportieve_Brinkman_v1

Trek

De De Werelds beste fietsen komen enkel van ’s werelds beste fietsenfabrikant. Elke Trek wordt gebouwd om de kwaliteit van jouw rit te verbeteren, en elk model wordt ondersteund door onze traditie van prestaties, duurzaamheid en precisieproductie

Hybride fietsen van Trek zijn veelzijdige, soepel rijdende fietsen die je overal naartoe brengen. Ze vormen vele kilometers lang een licht, leuk en comfortabel gezelschap.

Bekijk ons Trek assortiment.

 

Cube

Of je nu een professional of recreant bent, Cube heeft de fiets die past bij de wensen van de gebruiker. De comfortabele Cube Touring heeft een verende voorvork die ook is vast te zetten. De fiets is verkrijgbaar in modellen compleet met spatborden, verlichting en een drager. Maar hij is ook uitgevoerd zonder deze accessoires. Bekijk ze met eigen ogen bij Jan Brinkman.

Bekijk ons Cube assortiment.