Sportieve fietsen

Tussen de comfortabele toerfiets en de uitdagende mountainbike zit de sportieve fiets. Door op deze fietsen te rijden wordt meersnelheid gevraagd. U fietst met een sportievere houding in een hoger tempo. Soms worden ze ook wel fitnessbikes genoemd.

banner_sportieve_Brinkman_v1

Koga

koga_dh_sportievefiets_brinkmanDe Koga Sportsrider is het opstap model van de fitnessbikes voor toerfietsers die tempo willen maken. De aluminium fiets met carbonnen voorvork kan met lichte spatborden worden uitgerust. Alleen het beste is goed genoeg voor Koga. Probeer de verschillende modellen uit bij de fietsspecialist in Dronten.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.

Jan Jansen

janjanssen_transalpine_sportievefiets_brinkmanJan Janssen het ultieme merk voor de sportieve fietser. De verschillende modellen hebben minder comfort als de andere andere a-merken, maar zijn wel beduidend lichter. Qua gewicht en tijdens het fietsen. De korte en snelle geometrie van de hybride gecombineerd met de extra uitbreidingsmogelijkheden maken deze fiets geschikt voor korte en langere ritten. Nog een leuke bijkomstigheid; zowel in een dames- als herenuitvoering leverbaar.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.

Cube

cube_sporttievefiets_brinkmanOf je nu een professional of recreant bent, Cube heeft de fiets die past bij de wensen van de gebruiker. De comfortabele Cube Touring heeft een verende voorvork die ook is vast te zetten. De fiets is verkrijgbaar in modellen compleet met spatborden, verlichting en een drager. Maar hij is ook uitgevoerd zonder deze accessoires. Bekijk ze met eigen ogen bij Jan Brinkman.

Meer weten? Kom dan naar onze winkel.