Transportfietsen

Gaat u met de fiets naar het werk, school of het winkelcentrum? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is een comfortabele en betrouwbare fiets aan te schaffen. Jan Brinkman biedt een ruime keuze aan verschillende modellen en merken.

banner_woonwerk_Brinkman_v1

Love your Bike

Batavusbatavus-cnctd-dames-remnaaf

Batavus

Een alleskunner, dat is de transportfiets van Batavus. Dankzij de handige voordrager kunt u veel bagage kwijt en de stevige stuurvergrendeling en (tweepoot)standaard voorkomt dat u fiets wankelt als u die wegzet. U kunt de transportfiets helemaal naar uw eigen smaak samenstellen. Batavus staat bekend om zijn hoge kwaliteit en de fietsen rijden licht en soepel.

Klik hier voor ons assortiment transportfietsen

Cortina

Bent u op zoek naar een fiets met een opvallend design? In een mooie kleur, in het oog springende  details en de nieuwste gadgets? Dan is de Cortina helemaal iets voor u. Dit is namelijk een fiets om mee gezien te worden!

Klik hier voor ons assortiment transportfietsen

Gazelleheavydutynl-t7-dames_2

Heeft u een fiets nodig voor uw ritjes naar de stad? Dan is de Gazelle echt iets voor u. Het slimme design, de degelijke kwaliteit en de materiaalkeuze maken deze fietsen heel comfortabel. De brede banden en een robuust frame geven deze fiets een stoer uiterlijk. De transportfietsen zijn uit te breiden met voor- en achterdragers in verschillende kleuren.

Klik hier voor ons assortiment transportfietsen