De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Transportfietsen

Ga je op de fiets naar je werk, school of het winkelcentrum? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is een comfortabele en betrouwbare fiets te hebben. Jan Brinkman biedt een ruime keuze aan de nieuwste modellen en merken.

Cortina

Ben je op zoek naar een fiets met een opvallend design? In een mooie kleur, in het oog springende  details en de nieuwste gadgets? Dan is de Cortina Transport helemaal iets voor jou. Dit is namelijk een fiets om mee gezien te worden! Deze fiets is voorzien van een stevige brede dubbele standaard, stuurvergrendeling en een lichte voor- en achterdrager, is op voorraad in verschillende hippe kleuren.

Gazelle

Heb je een fiets nodig voor jouw ritjes naar school of naar je werk? Dan is een transportfiets van Gazelle iets voor jou. De degelijke kwaliteit en de materiaalkeuze maken deze fietsen heel comfortabel. De brede banden en een robuust frame geven deze fiets een stoer uiterlijk. De transportfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren en zijn voorzien van voor- en achterdrager en een heerlijk breed zadel.

Klik hier voor ons assortiment transportfietsen