De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag
9 – 18 uur
Vrijdagavond koopavond (mrt t/m sept)
18 – 21 uur
Goede vrijdag geen koopavond
Zaterdag
9 – 17 uur

Transportfietsen

Ga je op de fiets naar je werk, school of het winkelcentrum? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is een comfortabele en betrouwbare fiets te hebben. Jan Brinkman biedt een ruime keuze aan de nieuwste modellen en merken.

banner_woonwerk_Brinkman_v1

 

  • Cortina

Ben je op zoek naar een fiets met een opvallend design? In een mooie kleur, in het oog springende  details en de nieuwste gadgets? Dan is de Cortina Transport helemaal iets voor jou. Dit is namelijk een fiets om mee gezien te worden! Deze fiets is voorzien van een stevige brede dubbele standaard, stuurvergrendeling en een lichte voor- en achterdrager, is op voorraad in verschillende hippe kleuren.

Klik hier voor ons assortiment transportfietsen

  • Gazelle

Heb je een fiets nodig voor jouw ritjes naar de stad? Dan is een transportfiets van Gazelle echt iets voor jou. Het slimme design, de degelijke kwaliteit en dheavydutynl-t7-dames_2e materiaalkeuze maken deze fietsen heel comfortabel. De brede banden en een robuust frame geven deze fiets een stoer uiterlijk. De transportfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren en zijn voorzien van voor- en achterdrager en een heerlijk breed zadel.

Klik hier voor ons assortiment transportfietsen

  • Union

Voor iedereen die zich bijna dagelijks helemaal rot sjouwt met schooltassen, boodschappentassen, sporttassen, noem het maar op, is er Union Load. De Union Load is een stevige fiets met krachtige onderhoudsvrije handremmen, mét een uitermate praktische voordrager. De transportfietsen zijn uiteraard veel hipper dan de naam doet vermoeden. De damesfietsen zijn voorzien van 7 versnellingen en de herenfietsen met 3.

Klik hier voor ons assortiment transportfietsen