De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Pendix eDrive

De enige Direct-Drive middenmotor

Een motor voor alle soorten fietsen. Motor aan. Motor uit. U bepaalt. Bergop met motorondersteuning of met pure spierkracht – met de Pendix eDrive bepaalt u zelf wanneer uw fiets een e-bike wordt. Of het nu op weg is naar het kantoor of om boodschappen te doen in het stadsverkeer. Voor het ultieme rijplezier heeft Pendix een universele en hoogwaardige ombouwset ontwikkeld die op vrijwel elke fiets kan worden gemonteerd. Zo wordt uw fiets in een mum van tijd een krachtige e-bike met een stoer uiterlijk.

Past op vrijwel elke fiets

Er is één Pendix eDrive middenmotor voor iedere stads-, toer- of sportieve fiets. De Pendix eDrive middenmotor kan vrijwel altijd gemonteerd worden. Uw fiets verandert in een krachtige e-bike. Geen slijtage en volledig stil.

Het motormanagementsysteem leert uw fietsstijl. Het systeem past zich continue aan u aan waardoor uw fiets heel natuurlijk aanvoelt. Verandert de omgeving en dus uw fietsgedrag, de motor past zich aan.
Heuvels, wind, zandwegen zijn kinderspel.

Geen display en knoppen meer aan het stuur

De software van de Pendix e-Drive is zo slim dat knopjes en displays niet nodig zijn. Hierdoor wordt het systeem extreem eenvoudig in gebruik en misschien nog wel belangrijker, heel erg betrouwbaar! U zet de motor aan met een grote knop op de accu en stelt de ondersteuning in door dezelfde knop te draaien. Rijden maar, de software doet de rest. Uw eigen kracht wordt gemeten en in de hoogste ondersteuning wordt die zelfs verdubbeld.

 

De aandrijving blijft helemaal origineel

De Pendix eDrive middenmotor maakt het mogelijk om de originele voor-derailleur te blijven gebruiken. U behoudt dus alle versnellingen. Dit in tegenstelling tot alle andere middenmotor modellen. Ook blijft bij de montage van deze motor de originele kettingkast onaangetast . Deze hoeft dus niet gemodificeerd of vervangen te worden door een ander type kettingbeschermer, zoals bijvoorbeeld een chainglider.

Actieradius

De actieradius is afhankelijk van zeer veel omstandigheden. Er zijn 3 typen ePower accu’s: 150, 300 en 500Wh. Je kunt kiezen voor de trapondersteuningsstanden Eco, Smart en Sport.
In de Ecostand heb je een minimale, maar zeker voelbare, ondersteuning. In de Smartmodus is de ondersteuning duidelijk aanwezig en heb je het gevoel van een stevige rugwind. In de Sportmodus krijg je vleugels. Deze stand is zeer geschikt voor het fietsen tegen steile hellingen, bergen, sterke tegenwind of over losse grond.
Klik op het schema voor een indicatie van de actieradius.

 

Met of zonder. Aan of uit. Je merkt geen verschil

Vindt u het fijn om ook af en toe volledig op eigen kracht te fietsen? Geen probleem. De Pendix middenmotor geeft nauwelijks voelbare weerstand als deze uitstaat. Uw elektrische fiets fietst dus als een fiets zonder elektrische ondersteuning.

Een app


Via de Pendix app kunt u uw fiets volledig uitlezen. Bovendien fungeert de app als fietscomputer en kunt u deze gebruiken voor navigatie. Daarnaast heeft de Pendix accu een usb aansluiting waarmee u uw telefoon meteen kunt opladen.

 

Ontwikkeld in Duitsland, geproduceerd in Europa

Je denkt er niet over na, maar toch vinden wij het een belangrijk punt. De Pendix is een Duits product en wordt ook volledig in Duitsland geassembleerd. De productie van nagenoeg alle onderdelen vindt plaats in Europa. Dat is goed voor de werkgelegenheid en het milieu.

Rijden maar

Als uw fiets eenmaal voorzien is van de Pendix middenmotor dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk kunnen fietsen. Aan de kleur van de accu ziet u hoe vol de accu nog zit. De accu is zeer robuust uitgevoerd en heeft een volledig waterdichte aluminium behuizing.

100%  geladen …

100%  >3.30 uur / 70% > 2.30 uur / 40% > 1.30 uur / 10% > 10%

Stevige proefrit

We kunnen nog wel meer vertellen, maar het is tijd voor een stevige ervaring! Kom langs voor een proefrit om de pendix bij ons uit te proberen. We informeren u graag!

And last but not least …

De accu kunt u ook gebruiken als een dikke powerbank.