De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Huurfietsen

Een mooie tocht maken in Nederland of met gevulde tassen door onherbergzaam gebied trekken? Het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Stap 1: Ga op reis met de juiste fiets. De medewerkers van Jan Brinkman geven u graag advies. Een vakantiefiets onderscheidt zich ten opzichte van mountainbikes en hybrides door het stijve frame, stevige bagagedragers en sterke wielen. Bovendien slijten de onderdelen minder snel.

huurfietsen-banner

Waarom huren?

Overal in Nederland en op veel vakantiebestemmingen kunt u een fiets huren. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat de fiets in een slechte staat verkeerd of té klein dan wel té groot is. Dat is natuurlijk niet erg als u slechts een dag gaat fietsen. Het wordt wel een probleem indien u meerdere dagen en vele kilometers af gaat leggen. Wij zijn ons daarvan bewust.

Uiteraard blijft het niet bij een vakantiefiets alleen; ook voor het huren van voor-, achter- en stuurtassen en een passende helm bent u bij ons aan het juiste adres.

Huur bij ons een vakantiefiets

Wij hebben bewust 2 topmerken vakantiefietsen in de verhuur:

  • Santos Rohloff met riem
  • Tout Terrain Rohloff met riem

Alle huurfietsen voldoen aan dezelfde eisen als dat u een fiets bij ons zou kopen. Hoge eisen als het gaat om betrouwbaarheid. De fiets moet u zorgenloos van A naar B brengen. Jan Brinkman rijdt zelf ook op een Santos (en ook op Tout Terrain ;-)), adviseert u graag bij het huren van een vakantiefiets. Meer weten? Kom gerust naar onze winkel. Voorwaarden en prijslijst vind je hier.

 

Kopen na huren

Indien u 100% plezier van uw huurfiets heeft gehad, is het ook mogelijk bij ons een fiets aan te schaffen. Bij aankoop van een nieuwe vakantiefiets wordt 50% van de huurprijs verrekend met het aankoopbedrag van de fiets. Goedkoper kunt u een vakantiefiets op maat niet 100% testen.

Asseccoires op de huurfietsen

Alle huurfietsen zijn voorzien van:

  • Tubes dragers, zowel voor als achter.
  • Combi spd pedalen van Shimano, zodat u met zowel spd schoenen als gewone schoen kan gaan fietsen.
  • Indien u de fiets komt halen gaan wij een zadelmeting doen en de fiets voorzien van het sq-lab zadel dat bij u past. Indien wij de fiets op locatie bezorgen voorzien wij de fiets van het meest gebruikelijke zadel.
  • Antilek buitenbanden (80% minder kans op lekke banden).
  • Verlichting.
  • Kompasbel. Deze zult u meer gaan gebruiken dan dat u verwacht!
  • Ergon handvatten, die eventuele tinteling in uw handen enorm verminderen.

Fietsen met bepakking

Fietsen met bepakking vraagt de nodige aandacht.
Wij adviseren u om voordat u met uw reis begint een rit te maken van een 15/25 km om te voelen of de verdeling van uw verpakking goed is. Dit kunt u enigszins proberen om met bepakking heel heel voorzichtig met losse handen te gaan fietsen. Indien de fiets naar links of rechts gaat trekken is de verdeling niet in orde. Maak de verdeling van alle spullen zo dat fietsen met losse handen enigszins mogelijk is.