Informatie voordat u gaat huren

Kopen na huren

Bij aankoop van een nieuwe Santos fiets wordt 50% van de huurprijs verrekend met het aankoopbedrag van de fiets. Goedkoper kunt u een vakantiefiets op maat niet 100% testen.

 Prijslijst 2019

Santos Travelmaster 2.9 Rohloff met riem
Santos Travel Lite Rohloff met riem Ortlieb tassenset(voor/achter/stuur)
     
Weekend            € 100,00  € 100.00 €  25,00
1 week  € 175,00  € 175.00  € 40,00
2 weken  € 350,00  € 350.00  € 60,00
3 weken  € 525,00  € 525.00  € 80,00
4 weken  € 650,00  € 650.00  € 100,00
> 5 weken  € op aanvraag  € op aanvraag  € 100.00
  • Prijzen zijn incl. BTW en helm.
  • Fietsen zijn voorzien combi-spd pedalen, Tubus bagagedrager voor en achter.
  • Uw fiets wordt geleverd inclusief zadeltas, binnenband, uitgebreid gereedschapstool, achterpatje, bandenplakset, kettingschakel en noodspaken. Alleen gebruikte materialen worden achteraf berekend.
  • Aankoop van fietscomputer € 22.50 incl. montage (is daarmee jouw eigendom).
  • Extra slot (Abus Bordo Light vouwslot) € 15,- per huurperiode.

Voorwaarden

  • De borg van € 500.00 en huur dient vooraf te worden betaald.
  • Geldig legitimatiebewijs.
  • Tijdens de periodes van de landelijke schoolvakanties is de minimale huurperiode 1 week, deze loopt van vrijdag 15.00 uur t/m vrijdag 11.00 uur.

Bezorgen op locatie

Indien gewenst bezorgen wij de fiets op iedere locatie in Nederland. € 0,50 per kilometer vanaf de winkel berekend via google maps. Voorbeeld: Dronten-Schiphol-Dronten is 170 kilometer € 85,00.

Bodyscan

Om tijdens uw vakantie goed en zonder klachten op uw fiets te zitten raden wij u een bodyscan aan. Dit doen wij voor € 35,00 per persoon. Meer informatie over de bodyscan.

Maat van de fiets

Klik op foto voor vergroting

Een van de meest belangrijke gegevens die wij graag van u willen weten is de maat van de fiets die u wilt gaan huren. We kunnen veel aan een fiets afstellen, maar niet de framemaat. Daarom willen wij graag maat 1 en 2 van uw eigenfiets weten zodra u een fiets gaat reserveren.  Twijfelt u over welke maten voor u juist zijn, kom dan langs voor een bodyscan

Het inpakken van de fiets

Wanneer u de fiets wilt vervoeren met het vliegtuig, helpen wij u graag. Wij hebben de volgende mogelijkheden voor het verpakken van de fiets:

In een compacte doos (afmeting LxBxH ±150x20x80 cm)

Het stuur, voorwiel, voorspatbord, zadel en pedalen moeten worden gemonteerd bij het uitpakken en gedemonteerd bij het inpakken. Banden leeg laten lopen tot ongeveer 3-4 bar. Wij verzorgen dit graag voor u voor € 50,- per fiets. Voordeel: Deze doos past door heel veel scanners bij de securitycheck op vliegvelden. Past gemakkelijker op de bagagekar en door schuifdeuren, enz. en in veel auto’s.  Nadeel: meer werk bij het (de)monteren van de fiets.

In een grote doos (afmeting LxBxH ±195x25x115 cm)

Het stuur moet overdwars, pedalen demonteren en eventueel zadel met zadelpen uit de fiets, banden leeg laten lopen tot ongeveer 3-4 bar. Omdat dit minder werk is dan het gereed maken in een compacte doos, doen wij dit gratis voor u. Voordeel: bijna iedereen kan zelf de fiets klaar maken voor transport.  Nadeel: Deze doos past niet door iedere scanner bij de securitycheck. De ervaring leert dat de douane dan in de doos wil kijken. Houd dus voldoende tape achter de hand om ter plekke de doos opnieuw dicht te kunnen tapen.

De kans op schade aan de fiets tijdens transport is bij een grote doos groter dan bij een compacte doos. Daarom adviseren wij een compacte doos, zodat u uw fietsreis zonder technische problemen kunt beginnen. Indien u zelf uw fiets klaar gaat maken voor transport, vraag dan tijdig bij ons om een compacte of grote doos. Deze doos is bij huur van de fiets uiteraard gratis.

Verzekering van de fiets

U bent persoonlijk aansprakelijk voor schade aan of diefstal van de huurfiets. Wij raden u aan om een goede reisverzekering af te sluiten. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw reisverzekering.

Om de huurfiets extra goed te beveiligen kunt bij ons een Abus Bordo vouwslot huren. Voor de gehele huurperiode zijn de kosten € 15.00

Fietscomputer Cat Eye Velo 7

Ook is mogelijk om op de huurfiets een fietscomputer te laten plaatsen, dit kan een zeer handig hulpmiddel zijn bij het volgen van een uitgezette route. € 19.95 incl. montage en na de fietsreis is deze van u.

 

Vakantiefiets verhuur aanvragen

Klik hier voor het aanvragen van het huren van een vakantiefiets

Algemene voorwaarden Bovag fietsbedrijven

Bij het aangaan van de huurovereenkomst gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Bovag fietsbedrijven. Download hier de voorwaarden van Bovag fietsbedrijven