De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Informatie voordat je gaat huren / tarieven

Kopen na huren

Bij aankoop van een nieuwe Santos of Tout Terrain wordt 50% van de huurprijs verrekend met het aankoopbedrag van de fiets. Goedkoper kunt u een vakantiefiets op maat niet 100% testen.

 Prijslijst 2022

Santos
Rohloff met riem
Tout Terrain
Rohloff met riem
Ortlieb tassenset (voor/achter/ stuur)
per dag € 35,-  € 35,- € 10,-
1 week  € 175,-  € 175,- € 40,-
2 weken  € 350,-  € 350,-  € 60,-
3 weken  € 525,-  € 525,- € 80,-
4 weken  € 675.-  € 675.-  € 100,-
> 5 weken  € 100,- per week  € 100,- per week. € 10.- per week
 • Prijzen zijn incl. BTW en helm.
 • Fietsen zijn voorzien combi-spd pedalen, Tubus bagagedrager voor en achter.
 • Uw fiets wordt geleverd inclusief zadeltas, binnenband, uitgebreide gereedschapstool,  bandenplakset en noodspaken. Alleen gebruikte materialen worden achteraf berekend.
 • Aankoop van fietscomputer € 22,50 incl. montage (is daarmee jouw eigendom).
 • Extra slot (Abus Bordo Light vouwslot) € 15,- per huurperiode.
 • Wij zijn op zondag en maandag gesloten, ook voor het halen en terug brengen van de fiets.

Voorwaarden

 • De borg van € 250,- en huur betaal je vooraf.
 • Geldig legitimatiebewijs.
 • Tijdens de periodes van de landelijke schoolvakanties is de minimale huurperiode 1 week.
 • De huurprijs en borg dienen vooraf betaald te worden.
 • Je bent persoonlijk aansprakelijk voor schade aan of diefstal van de huurfiets. De fietsen zijn niet individueel te verzekeren en daarom raden we je aan om zelf een goede reisverzekering af te sluiten. De fietsen zijn voorzien van een goedgekeurd ART slot.

Fiets bezorgen

Door de hoge brandstofprijzen bezorgen wij momenteel geen vakantie huurfietsen.

Bodyscan

Om tijdens uw vakantie goed en zonder klachten op je fiets te zitten raden wij jou een bodyscan aan. Dit doen wij voor € 35 per persoon/per fiets . Meer informatie over de bodyscan.

Maat van de fiets

Klik op foto voor vergroting

Een van de meest belangrijke gegevens die wij graag van jou willen weten is de maat van de fiets die je wilt gaan huren. We kunnen veel aan een fiets afstellen, maar niet de framemaat. Daarom willen wij graag maat 1 en 2 van jouw eigen fiets weten zodra je een fiets gaat reserveren. Zonder deze 2 maten heeft een mail sturen of telefonisch informeren of er nog fietsen beschikbaar zijn geen enkel nut. Twijfel je over de juiste maten, kom dan langs bij ons in de winkel.

Het inpakken van de fiets

Wanneer je de fiets wilt vervoeren met het vliegtuig, helpen wij je graag. Wij hebben de volgende mogelijkheden voor het verpakken van de fiets:

In een compacte doos (afmeting LxBxH ±150x20x80 cm)

Het stuur, voorwiel, voorspatbord, zadel en pedalen moeten worden gedemonteerd bij het inpakken en gemonteerd bij het uitpakken van de fiets. Laat de banden leeg lopen tot ongeveer 3-4 bar. Wij verzorgen het inpakken graag voor jou voor € 50,- per fiets.
Voordeel van een compacte doos is dat deze past door heel veel scanners bij de securitycheck op vliegvelden. En deze past gemakkelijker op de bagagekar en door schuifdeuren, en in veel auto’s. Nadeel is dat het (de)monteren van de fiets wat meer werk is.

In een grote doos (afmeting LxBxH ±195x25x115 cm)

Het stuur moet overdwars, pedalen demonteren en eventueel zadel met zadelpen uit de fiets, banden leeg laten lopen tot ongeveer 3-4 bar. Omdat dit minder werk is dan het gereed maken van de fiets in een compacte doos, doen wij dit gratis voor u.
Voordeel: bijna iedereen kan zelf de fiets klaar maken voor transport. Nadeel: deze doos past niet door iedere scanner bij de securitycheck. De ervaring leert dat de douane dan in de doos wil kijken. Houd dus voldoende tape achter de hand om ter plekke de doos opnieuw dicht te kunnen tapen.

De kans op schade aan de fiets tijdens transport is bij een grote doos groter dan bij een compacte doos. Daarom adviseren wij een compacte doos, zodat je je fietsreis zonder technische problemen kunt beginnen. Indien jij zelf jouw fiets klaar gaat maken voor transport, vraag dan tijdig bij ons om een compacte of grote doos. Deze doos is bij huur van de fiets uiteraard gratis.

Verzekering van de fiets

Je bent persoonlijk aansprakelijk voor schade aan of diefstal van de huurfiets. De fietsen zijn niet individueel te verzekeren en daarom raden we je aan om zelf een goede reisverzekering af te sluiten. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden van jouw reisverzekering. De fietsen zijn voorzien van een goedgekeurd ART slot.

Om de huurfiets extra goed te beveiligen kun je bij ons een Abus Bordo vouwslot huren. Voor de gehele huurperiode zijn de kosten € 15,-

Fietscomputer Velo Wireless

Ook is het mogelijk om op de huurfiets een fietscomputer te laten plaatsen. Dit kan heel handig zijn bij het volgen van een uitgezette route. € 39.95  incl. montage en na de fietsreis is deze van jou.

Vakantiefiets verhuur aanvragen

Klik hier voor het aanvragen van het huren van een vakantiefiets. Zonder de 2 maten van de fiets nemen we je aanvraag niet in behandeling !!

Algemene voorwaarden Bovag fietsbedrijven

Bij het aangaan van de huurovereenkomst ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Bovag fietsbedrijven. Download hier de voorwaarden van Bovag fietsbedrijven