De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Welkom

Welkom bij Jan Brinkman

Jan Brinkman in Dronten is hét adres voor alles op het gebied van fietsen. De fietsenzaak heeft een ruime collectie tweewielers en accessoires. De gedreven medewerkers nemen de tijd voor hun klanten. Er is veel aandacht voor persoonlijk advies en service.

Ruime collectie tweewielers en accessoires

Bij Jan Brinkman kunt u terecht voor alles op het gebied van fietsen. De Dronter fietszaak heeft een ruim assortiment verschillende soorten fietsen. Van stoere kinderfietsen tot een elektrische fiets op maat, een stevige vakantiefiets of  sportieve fietsen. Ook voor accessoires van verschillende merken kunt u bij Jan Brinkman terecht.

Een topteam met topkwaliteit!

De medewerkers van Jan Brinkman hebben passie voor hun vak. Ze adviseren u graag over welke fiets bij u past. Ook voor de reparatie van fietsen kunt u bij Jan Brinkman terecht. De tweewielermonteurs zijn goed gekwalificeerd en zorgen ervoor dat uw fiets in topconditie blijft.

We nemen de tijd voor onze klanten

Het verkoopteam van Jan Brinkman neemt uitgebreid de tijd voor haar klanten. Het is mogelijk om proefritten te maken.  Bij aankoop van een fiets krijgt u een gratis meting met behulp van Body Scanning CRM voor optimaal fietsplezier. Op deze manier wordt uw nieuwe aankoop perfect afgesteld.

Een kijkje in onze winkel