De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
na 18,00 uur bent u ook van harte welkom, maak gerust een  afspraak.
Zaterdag 9 – 17 uur

Trots op mijn mannen … en dame!


“Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks, met zijn allen kun je alles!”- Johan Cruijff

Team Jan Brinkman ... de wereld aan fietsen!

Chris

Mijn fiets: Reaction Hybrid SL 500 

Chris zit de Bolletjes trui (Bergtrui) als gegoten, hij pakt zijn punten omdat hij op de juiste momenten kan pieken.  Hij kan het slecht hebben als hem een klim tegen zit, daar door blijft hij graag vooraan rijden om niemand anders de kans te geven. Met de boog inzicht dendert hij met gemak door het peloton heen, en weet zich net met een  banddikte als eerste over de finish te drukken.

 

Niels

Mijn fiets: CUBE Attain GTC SLT Disc

Niels “fietst” sinds augustus 2019 met ons team mee, en scoort gelijk de witte trui die hem als gegoten zit. Als het op leergierig en beleving aankomt staat hij zijn mannetje, en brengt hij veel enthousiasme en race-ervaring mee in de ploeg. Ook krijgt hij steeds meer plezier en ervaring in het mountainbiken, de spetters vliegen er af …..

 

Jan

Mijn fiets: Cube Agree SLT  –  Cube AMS GTC – Santos Travel Lite+  pinion/riem

Jan draagt de Regenboogtrui (Regerend Wereldkampioen)  Samen met zijn ploeg was hij finalist in 2016 ( time flies so fast…) voor de titel “tweewielerwinkel van het jaar”. Hij was nooit zo ver gekomen zonder de steun en inzet van zijn ploeg. In alle disciplines voelt hij zich sterk. Zolang hij 2 wielen onder zich heeft voelt hij zich als een vis in het water, en valt hij iedere koers succesvol aan.

 

Marcel

Mijn fiets: Tout Terrain, Tanami Xplore Expedition Plus Pinion/riem

Marcel scoort in de Gele trui (Leiderstrui) De renner in de gele trui zie je alleen op de juiste momenten. Hij organiseert, en zorgt dat hij de juiste mensen om hem heen heeft.  Hij wil eigenlijk niet zo graag opvallen op zo tactisch mogelijk de koers te rijden en daardoor op het juiste moment te pieken. En met zijn jaren lange ervaring stuurt hij met gemak zijn ploeggenoten aan.

 

Elly

Mijn fiets: Gazelle Ultimate C8+ HMB

Elly is onze soigneur sinds najaar 2019, zorgt voor de ravitaillering en draagt ook nog eens met trots de Groene trui (Puntentrui) Zij is breed inzetbaar op de plekken waar het op dat moment nodig is, en door haar extra kwalificatie weten wij punten te scoren. Nooit vraag je haar iets te veel, nooit verzuimd ze haar plicht.