De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag
9 – 18 uur
Vrijdagavond koopavond (mrt t/m sept)
18 – 21 uur
Goede vrijdag geen koopavond
Zaterdag
9 – 17 uur

Het team

“Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks, met zijn allen kun je alles!”- Johan Cruijff

Jan Brinkman Dronten-082

Chris

Chris zit de Bolletjes trui (Bergtrui) als gegoten, hij pakt zijn punten omdat hij op de juiste momenten kan pieken.  Hij kan het slecht hebben als hem een klim tegen zit, daar door blijft hij graag vooraan rijden om niemand anders de kans te geven. Met de boog inzicht dendert hij met gemak door het peloton heen, en weet zich net met een  banddikte als eerste over de finish te drukken.

Mijn fiets

Cube Stereo 140 HPA PRO 27.5 inch
team-chris-fiets

151201 Jan Brinkman portretten-19

Niels

Niels “fietst” sinds augustus 2019 met ons team mee, en scoort gelijk de witte trui die hem als gegoten zit. Als het op leergierig en beleving aankomt staat hij zijn mannetje, en brengt hij veel enthousiasme en race-ervaring mee in de ploeg. Ook krijgt hij steeds meer plezier en ervaring in het mountainbiken, de spetters vliegen er af …..

Jan

Jan draagt verdiend in 2016 de Regenboogtrui (Regerend Wereldkampioen)  Samen met zijn ploeg is hij finalist voor de titel “tweewielerwinkel van het jaar 2016” Hij was nooit zo ver gekomen zonder de steun en inzet van zijn ploeg. In alle disciplines voelt hij zich sterk. Zolang hij 2 wielen onder zich heeft voelt hij zich als een vis in het water, en valt hij iedere koers succesvol aan.

Mijn fietsen

Santos Travelmaster 2,6 mer Rohloff met riem
team-jan-fiets-santos-travelmaster-2.6

Cube AMS GTC
team-jan-fiets-cube

Santos Travelmaster 2,9 met pignion met riem
team-jan-fiets-santos-travelmaster-2.9

151201 Jan Brinkman portretten-11

Marcel

Marcel scoort in de Gele trui (Leiderstrui) De renner in de gele trui zie je alleen op de juiste momenten. . Hij organiseert, en zorgt dat hij de juiste mensen om hem heen heeft.  Hij wil eigenlijk niet zo graag opvallen op zo tactisch mogelijk de koers te rijden en daardoor op het juiste moment te pieken. En met zijn jaren lange ervaring stuurt hij met gemak zijn ploeggenoten aan.

Mijn fiets

Koga F3 5,1 S
team-marcel-fiets

151201 Jan Brinkman portretten-15

Elly

Elly is onze soigneur, zorgt voor de ravitaillering en draagt ook nog eens met trots de Groene trui (Puntentrui) Zij is breed inzetbaar op de plekken waar het op dat moment nodig is, en door haar extra kwalificatie weten wij punten te scoren. Nooit vraag je haar iets te veel, nooit verzuimd ze haar plicht.

foto Elly