De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Trots op mijn mannen … en dame!


‘Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks, met zijn allen kun je alles!’- Johan Cruijff

Team Jan Brinkman ... de wereld aan fietsen!

Chris

Mijn fiets: Reaction Hybrid SL 500 

Chris zit de bolletjestrui (bergtrui) als gegoten. Hij pakt zijn punten omdat hij op het juiste moment kan pieken. Hij kan er slecht tegen als een klim hem tegenzit. Daarom rijdt hij graag vooraan zodat niemand anders een kans krijgt. Met de boog inzicht dendert hij met gemak door het peloton, en weet zich net met een banddikte voorsprong als eerste over de finish te drukken.

 

Dick

Mijn fiets: KTM Macina Style

Dick ‘fietst’ sinds maart 2021 (na een onderbreking van een jaar) weer in ons team, en wel in de witte trui. Als het op leergierig en beleving aankomt staat hij zijn mannetje. Hij brengt veel enthousiasme en strijdvaardigheid mee in de ploeg. De sportive E-bike is zijn specialisme, maar hij krijgt steeds meer plezier en ervaring in het mountainbiken… de spetters vliegen er van af …..

 

Jan

Mijn fiets: Cube Agree SLT  –  Cube AMS GTC – Santos Travel Lite+  pinion/riem

Jan draagt de regenboogtrui in de ploegentijdrit. Samen met zijn ploeg was hij finalist in 2016 (time flies so fast…) voor de titel ‘Tweewielerwinkel van het jaar’. Hij was nooit zo ver gekomen zonder de steun en inzet van zijn team. In alle disciplines voelt hij zich sterk. Zolang hij 2 wielen onder zich heeft voelt hij zich als een vis in het water, en valt hij met veel enthousiasme iedere koers succesvol aan.

 

Marcel

Mijn fiets: Tout Terrain, Tanami Xplore Expedition Plus Pinion/riem

Marcel bezit de gele trui (leider algemeen klassement). De renner in de gele trui zie je alleen op de juiste momenten. Hij organiseert, heeft een berg ervaring en zorgt dat hij de juiste mensen om hem heen heeft. Hij wil eigenlijk niet zo graag opvallen om zo tactisch mogelijk met zijn kennis en ervaring de koers te rijden. En met zijn jarenlange ervaring stuurt hij met gemak zijn ploeggenoten aan.

 

Elly

Mijn fiets: Gazelle Ultimate C8+ HMB

Elly is onze soigneur sinds 2019. Zij zorgt voor de ravitaillering en draagt ook nog eens met trots de groene trui (puntentrui). Zij is met haar fietservaring en vele kwaliteiten breed inzetbaar op de plekken waar het op dat moment nodig is. Je vraagt haar nooit iets te veel.