Service & reparatie

1001102_612173482271712_1074160310793191715_nHet verlenen van goede service staat bij Jan Brinkman hoog in het vaandel. De tweewielermonteurs zijn goed gekwalificeerd en zorgen ervoor dat uw fiets in topconditie blijft. Het Dronter bedrijf zorgt voor vakkundige reparaties en servicebeurten tegen redelijke tarieven.

 

 

Servicebeurt

Speciaal voor stads, sportieve en elektrische fietsen heeft Jan Brinkman verschillende mogelijkheden als het gaat om onderhoudsbeurten. De ene fiets vraagt namelijk meer onderhoud dan de andere. Er staan altijd gratis leenfietsen klaar.

Onderhoud voor stadsfietsen:

tarievenbord_1_stadsfietsen_brinkman_v4def

Onderhoud voor sportieve fietsen:

tarievenbord_2_sportievefietsen_brinkman_v4def

Onderhoud voor elektrische fietsen:

tarievenbord_3_elektrischefietsen_brinkman_v4def

 

Jan Brinkman komt naar je toe!

Jan Brinkman himg_2505aalt zijn fietsen gratis* op voor reparatie en service in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen. Voor het halen in Lelystad? neem even contact op. Samen met u wordt gekeken wanneer het mogelijk is dat uw fiets gehaald wordt.  Tijdens de reparatieperiode hebben wij eventueel een leenfiets, dit kunt u aangeven bij het maken van de afspraak. Bellen dan naar 0321-317001. En wij komen gratis* de fiets halen of brengen.

*Heeft u de fiets elders aangeschaft dan betaalt u voor het halen of brengen € 7.50 per enkele rit.

Leenfiets

Bij Jan Brinkman is het mogelijk om een leenfiets te gebruiken wanneer uw fiets wordt gerepareerd. Wanneer u uw elektrische fiets brengt voor onderhoud, kunt u gebruik maken van een van de zes beschikbare elektrische leenfietsen. Informeer tijdig naar de beschikbaarheid. Deze service is gratis. Vraag er naar wanneer u een afspraak maakt.