De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Tout Terrain concept

Tout Terrain fietsen worden individueel voor je gebouwd. Ze zijn thuis op de wegen en paden van deze wereld en zijn getest door ons en onze klanten over ontelbare duizenden kilometers. Geoptimaliseerd voor het betreffende toepassingsgebied, garanderen Tout Terrain fietsen rijplezier en functionaliteit in gelijke mate.

Elke Tout Terrain fiets is uniek

“Onze klanten zijn op zoek naar het buitengewone en wij maken het buitengewone mogelijk. Elk detail wordt verzorgd en uiteindelijk ontvang je meer dan alleen een Tout Terrain fiets: je krijgt een metgezel waarop je kunt vertrouwen en waarmee je je eigen stijl uitdrukt. Daarom coaten we onze frames in de kleur van jouw keuze in ons uitgebreide T-Coat-proces en bieden we een overvloed aan opties bij het kiezen van de componenten. Omdat je het beste weet wat voor jou werkt, en je het van ons kunt krijgen.

Tout Terrain testfiets

Onderstaande Tout Terrain fietsen hebben wij klaar staan in de winkel. Met deze fietsen kan en mag je een dag op pad om stevig uit te proberen.

Ben je nieuwsgierig naar onze Tout Terrain fietsen? Je bent van harte welkom in onze showroom voor het maken van een stevige testrit. Indien je van ver moet komen, maak dan eerst even een afspraak. Onze fietsen van Tout Terrain zijn namelijk regelmatig onderweg.

Jan Brinkman
De Dommel 46
8253 PL Dronten

Tel: 0321 – 317001
E-mail: info@janbrinkman.nl
Whatsapp: 06 – 16739117

Neem contact op

Ontdek hier meer over Tout Terrain custom made fietsen.