De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Tout Terrain

Tout Terrain fietsen worden individueel voor je gebouwd. Ze zijn thuis op de wegen en paden van deze wereld en zijn getest door ons en onze klanten over ontelbare duizenden kilometers. Geoptimaliseerd voor het betreffende toepassingsgebied, garanderen Tout Terrain fietsen rijplezier en functionaliteit in gelijke mate.

Elke Tout Terrain fiets is uniek

“Onze klanten zijn op zoek naar het buitengewone en wij maken het buitengewone mogelijk. Elk detail wordt verzorgd en uiteindelijk ontvang je meer dan alleen een Tout Terrain fiets: je krijgt een metgezel waarop je kunt vertrouwen en waarmee je je eigen stijl uitdrukt. Daarom coaten we onze frames in de kleur van jouw keuze in ons uitgebreide T-Coat-proces en bieden we een overvloed aan opties bij het kiezen van de componenten. Omdat je het beste weet wat voor jou werkt, en je het van ons kunt krijgen.

Tout Terrain testfiets

Onderstaande Tout Terrain reis- en vakantiefietsen hebben wij klaar staan in de winkel. Met deze fietsen kan en mag je een dag op pad om stevig uit te proberen.


Tout Terrain
Testfiets: Amber Road Alfine 11s Riem Plus XL
Deep Ocean Blue Metallic

Tout Terrain Amber Road

Wil je vast een start maken om de Tout Terrain Amber Road samen te stellen, dat kan natuurlijk ook … start hier 

Elke Amber Road is uniek – met de keuze uit 28 “of 29” wielen en veel banden en componenten, bent je vrij om de fiets te configureren voor alles, van ontspannende avondcruises tot pittige meerdaagse avonturen. De keuze is aan jou!

Trekking e-bikes

Een Tout Terrain fiets is een echte metgezel in het dagelijks leven. Met de Trekking e-bikes maximaliseren we het comfort en de flexibiliteit. Je zult je doelen sneller, frisser bereiken en nog meer plezier hebben.

Een breed scala aan schakelopties, van derailleuraandrijvingen tot hightech transmissies en de onderhoudsarme Gates Carbon Drive-riemaandrijving zorgen ervoor dat je altijd klaar bent om te blijven rollen.

De geïntegreerde bagagedrager biedt ruime vrachtflexibiliteit. Als je ’s ochtends winkelt, pak je eenvoudig je Racktime®-mand en’ s middags hang je je fietstassen op en rijd je naar het meer. Met de lading van 40 kg ben je goed voorbereid op het volgende weekendavontuur.

Met de selectie wielmaten en de overvloed aan ergonomische opties kun je je cockpit ontwerpen voor maximaal comfort.


Tout Terrain
Testfiets: Tanami  Rohloff Ketting Pure L
Red (Ral 3001)

 


Tout Terrain
Testfiets: Tanami Xplore Expedition Pure Pinion 12v XL
Wasserblau 5021

 


Tout Terrain
Testfiets: Tanami Xplore Expedition Plus Pinion 18v riem, L
Britisch Racing Green Metallic

Tout Terrain Tanami

Wil je vast een start maken om de Tanami samen te stellen, dat kan natuurlijk ook …… start hier!!

De Tout Terrain Tanami heeft de kenmerken van onze klassieke expeditiefiets, maar met geometrie die speciaal is afgestemd op banden met een hoog volume van 29 “. Tot maat XXL is deze fiets je reisgenoot in landschappen van alle groottes.

De frames van de Expedition-modellen zijn gebouwd voor grote avonturen. Voor maximale duurzaamheid gebruikt men het beste chromoly en roestvrij staal en optimaliseren we elke buis zodat je geen onnodig gewicht meedraagt.

Tout Terrain gebruikt de nieuwste technologie met wereldwijde standaardspecificaties voor de vakantiefiets. Hierdoor kun je eenvoudig reserveonderdelen overal ter wereld vinden. Om storingen in de eerste plaats te voorkomen, gebruiken we alleen bewezen hoogwaardige, onderhoudsarme componenten.

Wie een lange tour maakt, heeft veel te vertellen en veel mee te nemen. Daarom bieden de Expedition-modellen roestvrijstalen rekken die speciaal zijn ontworpen voor fietstochten en een brutogewicht van maximaal 160 kilogram. Dat is gemakkelijk genoeg voor een reis rond de wereld.

De Expedition-modellen zijn verkrijgbaar met de hoogste kwaliteit aandrijflijnen. Je beslist zelf welk type je verkiest, of het nu de Pinion, Rohloff is of de klassieke derailleur aangedreven door jouw keuze van riem of ketting.

Tout Terrain
Testfiets: 5th Avenue Xplore GT Pinion 12
Cromo Lucido € 4540.00

Tout Terrain 5th Avenue

De Tout Terrain 5th Avenue onthult zijn behendige karakter door zijn klassieke lijnen en slanke silhouet. Het veelzijdige, maar toch efficiënte ontwerp is net zo thuis in de straten van Manhattan als op de soepele zijwegen van Italië.

Klik hier, en je kunt alvast een start maken met het samenstellen van de Tout Terrain 5th Avenue, maar uiteraard helpen we je hier ook graag bij.

Contact

Ben je nieuwsgierig naar onze Tout Terrain fietsen? Je bent van harte welkom in onze showroom voor het maken van een stevige testrit. Indien je van ver moet komen, maak dan eerst even een afspraak. Onze fietsen van Tout Terrain zijn namelijk regelmatig onderweg.

Jan Brinkman
De Dommel 46
8253 PL Dronten

Tel: 0321 – 317001
E-mail: info@janbrinkman.nl
Whatsapp: 06 – 16739117

Neem contact op

Ontdek hier meer over Tout Terrain custom made fietsen

De Tout Terrain, stuurvast, sportief en comfortabel op lange afstanden

En toen ging ik op zoek naar een ‘vakantiefiets’. Dat begrip kende ik tot voor kort overigens niet, hoewel ik al vele jaren heel actief wielren. Met dat nieuwe begrip ging dan ook meteen een hele nieuwe wereld voor me open; nieuwe merken, nieuwe product features, nieuwe klantbehoeften en een nieuwe ‘manier van fietsen’. Uiteindelijk kwam ik na een intensieve zoektocht terecht bij Jan Brinkman in Dronten. Een hele mooie winkel (de ‘wereld aan fietsen’ tenslotte), met een uitgebreid assortiment, diverse merken, uitvoeringen etc. Als je klanten iets te kiezen biedt, kun je ook adviseren, kijken wat het beste past bij de klant (en niet wat je toevallig in de winkel hebt staan). Precies die ervaring had ik dan ook. Op pad gegaan voor een Santos, branding werkt tenslotte, kwam ik uiteindelijk op advies Jan Brinkman zelf uit bij een Tout Terrain-fiets. Een mooie stoere fiets, iets minder ‘gepolijst’ dan een Santos, maar wel met het uiterlijk wel een échte vakantiefiets, zoveel ‘verstand’ had ik er intussen wel van.

Met deze Tout Terrain ben ik dus op pad gegaan en de fiets heeft me elke dag van een trip langs de Nederlandse kust (i.c. de Noordzee Kustroute) positief verrast. Gewend aan een carbon wielrenfiets van Italiaanse makelij, viel me meteen op dat ook de Tout Terrain echt goed stuurde, echt ‘stuurvast’ was onder moeilijke omstandigheden (b.v. op de grindwegen in de Hollandse Duinen), met vólle bepakking en op een serieuze snelheid. Wel zo’n veilig gevoel!

Ook op lange tochten (> 150 km per dag) bleef de Tout Terrain heel comfortabel om te rijden, met een fijne zitpositie ten opzichte van het stuur. Dat comfort combineert de Tout Terrain met een sportief uiterlijk, waarmee je je als sportieve(re) fietser toch een beetje onderscheidt van de vele tientallen senioren die op luxe Santos-fietsen (veelal met electro hulpmotor) op zoek zijn dezelfde ‘vakantiefiets-beleving’.

Verder is de Tout Terrain prima afgemonteerd, zoals je van een Duitse fiets mag verwachten. Goede remmen. Fijne pedalen. En de Rohlof-naaf is écht een mooi stukje nieuwe fietstechniek. Inderdaad ook geweldig om mee te fietsen, schakelt ‘scherp’, altijd ’tractie’, hoewel je in het begin (wel) moet wennen aan het feit dat je door de riemoverbrenging helemaal geen ‘ketting-geratel’ meer hoort…;-)

Kortom; de Tout Terrain was voor mij een hele goede keuze. Net als voor alle andere sportieve(re) vakantiefietsers die het leuk vinden om op een merk te fietsen dat er wat ‘robuuster’ en sportiever uitziet dan andere vakantiefietsen en dat uiterlijk combineert met een echte goede wegligging (als je daarvan mag spreken bij een fiets) en ruimschoots voldoende fietscomfort voor juist ook lange(re) tochten.

D. Koenen

‘s-Hertogenbosch

16 mei 2021