De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
na 18,00 uur bent u ook van harte welkom, maak gerust een  afspraak.
Zaterdag 9 – 17 uur

Tout-Terrain

UW STIJL UW FIETS!

Tout Terrain fietsen worden individueel voor u gebouwd. Ze zijn thuis op de wegen en paden van deze wereld en zijn getest door ons en onze klanten over ontelbare duizenden kilometers. Geoptimaliseerd voor het betreffende toepassingsgebied, garanderen ze rijplezier en functionaliteit in gelijke mate.

Elke fiets is Uniek

“Onze klanten zijn op zoek naar het buitengewone en wij maken het buitengewone mogelijk. Elk detail wordt verzorgd en uiteindelijk krijg je meer dan alleen een fiets: je krijgt een metgezel waarop je kunt vertrouwen en waarmee je je eigen stijl uitdrukt. Daarom coaten we onze frames in de kleur van uw keuze in ons uitgebreide T-Coat-proces en bieden we een overvloed aan opties bij het kiezen van uw componenten. Omdat u het beste weet wat voor u werkt, en u kunt het van ons krijgen.”
Alle fietsen zijn custom made. Hoe dat werkt, zie hier …. 

Onderstaande fietsen hebben wij voor je klaar staan in de winkel. Met deze fietsen kan en mag je een dag op pad om stevig uit te proberen.

 

Tout Terrain

Testfiets: Amber Road Alfine 11s Riem Plus XL

Deep Ocean Blue Metallic

 

 

 

Wil je vast een start maken om de Amber Road samen te stellen, dat kan natuurlijk ook … start hier 

Elke Amber Road is uniek – met uw keuze uit 28 “of 29” wielen en veel banden en componenten, ben je vrij om uw fiets te configureren voor alles, van ontspannende avondcruises tot pittige meerdaagse avonturen. De keuze is aan jou!

Een Tout Terrain-fiets is een echte metgezel in het dagelijks leven. Met de Trekking e-bikes maximaliseren we uw comfort en flexibiliteit. Je zult je doelen sneller, frisser bereiken en nog meer plezier hebben.

Een breed scala aan schakelopties, van derailleuraandrijvingen tot hightech transmissies en de onderhoudsarme Gates Carbon Drive-riemaandrijving zorgen ervoor dat u altijd klaar bent om te blijven rollen.

De geïntegreerde bagagedrager biedt u vrachtflexibiliteit. Als u ’s ochtends winkelt, pakt u eenvoudig uw Racktime®-mand en’ s middags hangt u uw fietstassen op en rijdt u naar het meer. Met de lading van 40 kg ben je goed voorbereid op je volgende weekendavontuur.

Met de selectie wielmaten en de overvloed aan ergonomische opties kunt u uw cockpit ontwerpen voor maximaal comfort.

 

Tout Terrain

Testfiets: Tanami  Rohloff Ketting Pure L

Red (Ral 3001)

 

 

 

Tout Terrain

Testfiets: Tanami Xplore Expedition Pure Pinion 12v XL

Wasserblau 5021

 

 

 

Tout Terrain

Testfiets: Tanami Xplore Expedition Plus Pinion 18v riem, L

Britisch Racing Green Metallic

 

 

Wil je vast een start maken om de Tanami samen te stellen, dat kan natuurlijk ook …… start hier!!

De Tanami heeft de kenmerken van onze klassieke expeditiefiets, maar met geometrie die speciaal is afgestemd op banden met een hoog volume van 29 “. Tot maat XXL is deze fiets je reisgenoot in landschappen van alle groottes.

De frames van de Expedition-modellen zijn gebouwd voor grote avonturen. Voor maximale duurzaamheid gebruikt men het beste chromoly en roestvrij staal en optimaliseren we elke buis zodat u geen onnodig gewicht draagt.

Tout Terrain gebruikt de nieuwste technologie met wereldwijde standaardspecificaties voor de toerfietsen. Hierdoor kunt u eenvoudig reserveonderdelen overal ter wereld vinden. Om storingen in de eerste plaats te voorkomen, gebruiken we alleen bewezen hoogwaardige, onderhoudsarme componenten.

Iedereen die een lange tour maakt, heeft veel te vertellen en veel mee te nemen. Daarom bieden de Expedition-modellen roestvrijstalen rekken die speciaal zijn ontworpen voor fietstochten en een brutogewicht van maximaal 160 kilogram. Dat is gemakkelijk genoeg voor een reis rond de wereld.
De Expedition-modellen zijn verkrijgbaar met de hoogste kwaliteit aandrijflijnen. U beslist welk type u verkiest, of het nu Pinion, Rohloff is of de klassieke derailleur aangedreven door uw keuze van riem of ketting.
Tout Terrain

Testfiets: 5th Avenue Xplore GT Pinion 12

Cromo Lucido € 4540.00

 

 

De 5th Avenue onthult zijn behendige karakter door zijn klassieke lijnen en slank silhouet. Volledig expeditie beoordeeld, het veelzijdige maar toch efficiënte ontwerp is net zo thuis weven door de straten van Manhattan of touren over de soepele zijwegen van Italië.

Klik hier, en je kan al vast een start maken met het samenstellen, maar uiteraard helpen we je graag.