De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Vakantiefietsen

Fietsen, onze grootste passie !!

In 2019 zijn we 10 weken op fietsreis weg geweest in Laos, Thailand en Myanmar. Deze reis heeft veel indruk gemaakt op ons en tijdens deze reis waren we vast besloten ‘dit smaakt naar meer’.

Komende zomer is het zover. Als alles gaat zoals we hopen gaan we voor een langere periode fietsen. We zijn nog aan het oriënteren het lijkt er op dat het misschien wel Rwanda en Oeganda gaat worden. Marcel, Lars, Feja, Elly en Dick nemen de zolang de winkel waar en blijven u graag helpen. Ik heb het volledige vertrouwen in mijn mannen en dames. En …. Indien nodig is er tegenwoordig gemakkelijk dagelijks online contact.

Onze reis is ook de reden dat we even tijdelijk stoppen met zowel de verkoop als verhuur van vakantiefietsen. En als we weer terug zijn, het bloed kruipt waar het niet gaan kan ….

Een ding is zeker, met een schat aan ervaring komen we weer terug om u nog enthousiaster en beter te informeren.

Inmiddels zijn we ook een samenwerking aangegaan met Joost Schaap, bij velen bekend van diverse merken autobedrijven in Flevoland. Met zijn jaren lange ervaring van in en verkoop,  personeelsmanagement en nog veel meer fietsen we met hem graag de toekomst in.

fietsvakantie-banner