De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag
9 – 18 uur
Vrijdagavond koopavond (mrt t/m sept)
18 – 21 uur
Goede vrijdag geen koopavond
Zaterdag
9 – 17 uur

Vakantiefietsen

Of u nu een tocht maakt langs het Veluwemeer, de Ardennen bezoekt of op expeditie gaat in Tibet of India. Het begint allemaal bij een goede fiets. Jan Brinkman is een bekende naam in de wereld van de vakantiefietsers. Door zijn kennis en aanstekelijke enthousiasme, ontvangt hij klanten vanuit het hele land die op zoek zijn naar een goede vakantiefiets. Brinkman verhuurt ook vakantiefietsen.

fietsvakantie-banner

Eigen ervaring

Voor Jan Brinkman is het mooiste van fietsvakanties dat je snel deel uitmaakt van een gemeenschap. ‘Ik heb veel van de mensen geleerd die ik onderweg tegenkwam. In armere landen kom je er vaak achter dat mensen eigenlijk heel anders rijk zijn. Ze zijn met heel weinig tevreden. Dat bewonder ik enorm’, vertelt hij.

Iedere kilometer is anders. ‘Zo fiets je het ene uur in de brandende zon met 30 graden, vervolgens sta je in de sneeuw. Het is geen wedstrijd. Je hebt de hele dag de tijd’, vertelt hij. Vakantiefietsen heb je in alle prijsklassen; van 500 tot 5000 euro. ‘Kwaliteit en goed onderhoud is belangrijk. Niks is zo erg om onderweg materiaalpech te krijgen.’