Reis-/vakantiefietsen

Een mooie tocht maken in Nederland of met gevulde tassen door onherbergzaam gebied trekken? Het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Stap 1: Schaf de juiste fiets aan. De medewerkers van Jan Brinkman geven u graag advies. Een vakantiefiets onderscheidt zich ten opzichte van mountainbikes en hybrides door het stijve frame, de stevige bagagedragers en de sterke wielen. Bovendien slijten de onderdelen minder snel.

fietsvakantie-banner

Koga

koga_traveler_reis_vakantiefietsen_brinkmanKoga Signature maakt het mogelijk voor de veeleisende fietser een Koga vakantiefiets of trekkingfiets compleet naar eigen wensen samen te stellen. Met de fietsconfigurator biedt Koga u de mogelijkheid uw droomfiets te ontwerpen, en dat allemaal volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Koga.

Meer over Koga

Jan Janssen

janjanssen_millennium_dh_reis_vakantiefietsen_brinkmanDe Millennium van Jan Janssen is de ultieme vakantiefiets voor de echte bike-traveller. Uiteraard met genoeg versnellingen aan boord en vanzelfsprekend vanaf het stuur te bedienen met het geïntegreerde Shimano DualControl systeem. De geïntegreerde aluminium voorvork met Tubus low-rider en de Tubus bagagedrager maken hem tot een lichte en betrouwbare fietsvakantiepartner. Doordat het customisen bij Jan Janssen ook tot de mogelijkheden behoort, kan de fiets helemaal op uw wensen worden afgestemd.

Meer over Jan Janssen

Cube

cube_delhi_reis_vakantiefietsen_brinkmanHet vakantiefietsen en tourfietsen heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Cube Bikes is hier op ingesprongen en heeft nu naast haar mountainbikes en racefietsen ook een aparte tour- en trekkingfietsen in haar programma. Bij tour- en vakantiefietsers is het comfortabel kunnen fietsen het meest belangrijk.

Meer over Cube

Santos

santos_travelmaster_2.6alu_reis_vakantiefietsen_brinkmanAls vakantiefietser ben je, weken, maanden en soms zelfs jaren onderweg en daardoor compleet afhankelijk van de betrouwbaarheid van een fiets. Daarom is het belangrijk dat de fiets van uw keuze, u nooit in de steek laat, of beperkingen oplegt. Een vakantiefiets moet u kunnen brengen waar u wilt; altijd! De reis van uw leven wilt u daarom op de allerbeste vakantiefiets maken. Een keuze voor een wereldfiets!

Meer over Santos