Reis-/vakantiefietsen

Beste fietser,

Wij zijn er even tussenuit. We maken momenteel een mooie fietsreis waarmee we nieuwe ervaringen opdoen. Vanuit eigen ervaring adviseren en de nieuwste producten zelf testen vinden wij belangrijk in onze winkel.

Laos, Thailand en Myanmar doorkruisen we nu op de fiets. Wij zijn inmiddels onderweg en zijn 25 november weer terug. Tot die tijd runnen Chris, Domien en Marcel de winkel en werkplaats en zij helpen en adviseren u graag. Mocht u voor een vakantiefiets willen komen, dan hopen wij dat u geduld heeft tot 25 november. We kunnen u dan nog beter helpen dan voorheen.

Hartelijk dank en graag tot dan!
Jan en Willemien

Een mooie tocht maken in Nederland of met gevulde tassen door onherbergzaam gebied trekken? Het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Stap 1: Schaf de juiste fiets aan. De medewerkers van Jan Brinkman geven u graag advies. Een vakantiefiets onderscheidt zich ten opzichte van mountainbikes en hybrides door het stijve frame, de stevige bagagedragers en de sterke wielen. Bovendien slijten de onderdelen minder snel.

fietsvakantie-banner

Cube

cube_delhi_reis_vakantiefietsen_brinkmanHet vakantiefietsen en tourfietsen heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Cube Bikes is hier op ingesprongen en heeft nu naast haar mountainbikes en racefietsen ook een aparte tour- en trekkingfietsen in haar programma. Bij tour- en vakantiefietsers is het comfortabel kunnen fietsen het meest belangrijk.

Meer over Cube

Santos

santos_travelmaster_2.6alu_reis_vakantiefietsen_brinkmanAls vakantiefietser ben je, weken, maanden en soms zelfs jaren onderweg en daardoor compleet afhankelijk van de betrouwbaarheid van een fiets. Daarom is het belangrijk dat de fiets van uw keuze, u nooit in de steek laat, of beperkingen oplegt. Een vakantiefiets moet u kunnen brengen waar u wilt; altijd! De reis van uw leven wilt u daarom op de allerbeste vakantiefiets maken. Een keuze voor een wereldfiets!

Meer over Santos