Reis-/vakantiefietsen

Een mooie tocht maken in Nederland of met gevulde tassen door onherbergzaam gebied trekken? Het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Stap 1: Schaf de juiste fiets aan. De medewerkers van Jan Brinkman geven u graag advies. Een vakantiefiets onderscheidt zich ten opzichte van mountainbikes en hybrides door het stijve frame, de stevige bagagedragers en de sterke wielen. Bovendien slijten de onderdelen minder snel.

fietsvakantie-banner

Cube

Het vakantiefietsen en tourfietsen heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Cube Bikes is hier op ingesprongen en heeft nu naast haar mountainbikes en racefietsen ook een aparte tour- en trekkingfietsen in haar programma. Bij tour- en vakantiefietsers is het comfortabel kunnen fietsen het meest belangrijk.

Meer over Cube

Santos

Als vakantiefietser ben je, weken, maanden en soms zelfs jaren onderweg en daardoor compleet afhankelijk van de betrouwbaarheid van een fiets. Daarom is het belangrijk dat de fiets van uw keuze, u nooit in de steek laat, of beperkingen oplegt. Een vakantiefiets moet u kunnen brengen waar u wilt; altijd! De reis van uw leven wilt u daarom op de allerbeste vakantiefiets maken. Een keuze voor een wereldfiets!

Meer over Santos