De Dommel 46
8253 PL Dronten
Tel: 0321 – 317001
Whatsapp: 06-16739117
Dinsdag t/m vrijdag 9 – 18 uur
Zaterdag 9 – 17 uur
Buiten openingstijden bent u ook van harte welkom. Maak gerust een afspraak.

Reis-/vakantiefietsen

Een mooie tocht maken in Nederland of met gevulde tassen door onherbergzaam gebied trekken? Het is belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Stap 1: Schaf de juiste fiets aan. De medewerkers van Jan Brinkman geven je graag advies. Een vakantiefiets onderscheidt zich ten opzichte van mountainbikes en hybrides door het stijve frame, de stevige bagagedragers en de sterke wielen. Bovendien slijten de onderdelen minder snel.

fietsvakantie-banner

Santos E-bike Pendix

Op zoek naar de meest betrouwbare E-bikes met middenmotor startte Santos een samenwerking met Pendix. Wat tot stand kwam is een solide, duurzame middenmotor met speciale Santos PX software en een grotere actieradius ten opzichte van het standaard Pendixsysteem.

Meer over Santos E-bike Pendix

Santos E-bike NeoDrive

De Neo Drive motor is de kern van een sterk wiel met korte spaken. Dat wiel is gemakkelijk in en uit de fiets te halen (quick release), waardoor je zelf je band kunt vervangen of een willekeurige, (plaatselijke) fietsenmaker het nodige onderhoud kunt laten doen. Het Pinion systeem is altijd voorzien van een onderhoudsarme riemaandrijving. Met deze fiets heb jij bijna geen auto meer nodig! … en ook tijdens actieve fietsvakanties is hij je beste vriend.

Meer over Santos E-bike Neo Drive

Cube

Het vakantiefietsen en tourfietsen heeft de laatste jaren een vlucht genomen. Cube Bikes is hier op ingesprongen en heeft nu naast haar mountainbikes en racefietsen ook een aparte tour- en trekkingfietsen in haar programma. Bij tour- en vakantiefietsers is het comfortabel kunnen fietsen het meest belangrijk.

Meer over Cube

Santos

Als vakantiefietser ben je weken, misschien maanden en soms zelfs jaren onderweg en daardoor compleet afhankelijk van de betrouwbaarheid van een fiets. Daarom is het belangrijk dat de fiets van je keuze jou nooit in de steek laat of beperkingen oplegt. Een vakantiefiets moet je kunnen brengen waar je wilt, altijd! De reis van je leven wil je daarom op de allerbeste vakantiefiets maken. Een keuze voor een wereldfiets!

Meer over Santos

Tout Terrain

Een Tout Terrain fiets wordt individueel voor je gebouwd en vindt moeiteloos zijn weg op de paden en wegen van deze wereld. Een fiets van Tout Terrain wordt geoptimaliseerd voor het betreffende toepassingsgebied en garandeert boordevol rijplezier en functionaliteit.

Meer over Tout Terrain