Santos E-Bike Pendix

E-bikes waar je op kunt bouwen

Op zoek naar de meest betrouwbare E-bikes met middenmotor startte Santos een samenwerking met Pendix. Wat tot stand kwam is een solide, duurzame middenmotor met speciale Santos PX software en een grotere actieradius.*

 

Speciale Santos PX software, met een grotere actieradius*

Haal meer uit je accu met de Santos PX software. Door slim gebruik van de capaciteit heb je een grotere actieradius in stand 1 (eco) en 2 (smart).  De Santos PX software wordt meegeleverd op alle Santos PX E-bikes.

* Ten opzichte van het standaard Pendix systeem.

De exacte actiradius een E-bike hangt af van veel factoren. Denk aan luchtweerstand, rolweerstand, de mate waarin je zelf mee fietst, eigen gewicht en de stand waarin je fietst. Uit ervaring blijkt dat de actieradius van een Santos PX met 500Wh accu ligt tussen de 25 en 100 km.

 

1 knop, 3 standen, simpel

Een Santos PX E-Bike bedien je met 1 knop. Simpel.
Ook de rest van het systeem is teruggebracht naar de essentie: weinig kabels, geen bewegende onderdelen en geen display. Zo kun jij je bezighouden met waar het om gaat: veel fietsen!

 

Last but not least, betrouwbaarheid gegarandeerd

Santos geeft 100.000 km of 5 jaar* garantie op de motor van alle Santos PX E-bikes.

Let op: De garantie is alleen geldig op Santos fietsen die uit de Santos werkplaats komen. Deze fietsen zijn te herkennen aan het ‘Pendix for Santos’ logo op de bracket en de accu.
*Wat eerst komt.